Δευτέρα, 29η Απριλίου 2024  10:52: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 00:03

Σοκαριστική δήλωση από τον Ε.Μεϊμαράκη: «Ήρθε η ώρα να αφήσουμε τον καναπέ και να πολεμήσουμε πρώτοι στην πρώτη γραμμή»!

Ο νυν ευρωβουλευτής και πρώην πρόεδρος της ΝΔ Ε.Μεϊμαράκης αναφερόμενος από τη Νέα Υόρκη, όπου συμμετέχει στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου, στις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, προχώρησε σε μια πολύ ανησυχητική δήλωση όπου είπε ότι «είμαστε έτοιμοι να αφήσουμε τον καναπέ και να μπούμε πρώτοι στην πρώτη γραμμή της μάχης»!

Είπε μάλιστα ότι οι Έλληνες αυτό θα το κάνουν για να υπερασπιστούν τον δυτικό τρόπο ζωής!

Ποιο δυτικό τρόπο ζωής εννοεί; Αυτόν που επιτρέπει την αθρόα εισροή παράνομων μεταναστών επί δεκαετίες στις δυτικές κοινωνίες με αποτέλεσμα αυτές να έχουν διαβρωθεί εντελώς;

Ή μήπως τον δυτικό τρόπο ζωής που επέβαλε την ψήφιση νόμου με τον οποίο οι «παντρεμένοι» ΛΟΑΤΚΙ+ θα αποκτούν παιδιά;

Έχει ρωτήσει τους Έλληνες πολίτες κατά πόσο τους ενδιαφέρει αυτό;

Πρώτοι στην πρώτη γραμμή της μάχης για ποιους και εναντίον ποιων, είναι το επόμενο και στην πραγματικότητα κυριότερο ερώτημα.

Τι εννοούσε ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας;

Δηλαδή να πολεμήσουμε εναντίον του Ιράν; Εναντίον της Ρωσίας; Πολύ περίεργη δήλωση και αρκετά επικίνδυνη.

Και γιατί να πολεμήσουν οι ‘Έλληνες πρώτοι; Άλλοι έχουν γεωπολιτικά συμφέροντα και άλλοι είναι αυτοί οι οποίοι ξεκίνησαν τις συγκρούσεις.

Και θα προσθέσουμε και κάτι ακόμα: Η Ελλάδα δεν πολέμησε εκεί που έπρεπε να το κάνει δηλαδή στην Κύπρο.

Γιατί λοιπόν να πολεμήσει για κάτι που δεν την αφορά;

Συγκεκριμένα ο Ε. Μεϊμαράκης είπε: «Είναι μια δυσάρεστη εξέλιξη, που ελπίζω ότι θα υπάρξει αυτοσυγκράτηση και δεν θα συνεχιστεί.

Γεγονός είναι πάντως ότι αυτή τη στιγμή πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση όλοι για να μπορέσουμε να υπερασπιστούμε τις αρχές μας, τις αξίες μας, την εδαφική μας ακεραιότητα.

Ήδη στην Ευρώπη συνεδριάζουν τα αρμόδια θεσμικά όργανα για να εξετάσουν την πολύ σοβαρή κατάσταση και τις επόμενες κινήσεις, που ελπίζουμε και ευχόμαστε να επικρατήσουν η λογική και η Ειρήνη».

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «η Ελλάδα είναι ένα κράτος μέλος του ΝΑΤΟ, είμαστε ενεργό μέλος της ΕΕ και αυτό σημαίνει ότι, αν μας ζητηθεί, πρέπει να ανταποκριθούμε ώστε να βοηθήσουμε να εξασφαλίσουμε την Ειρήνη ακόμη πιο γρήγορα.

Και πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι εμείς θα υπερασπιστούμε τις αρχές,τις αξίες μας τον δυτικό τρόπο ζωής και να είμαστε έτοιμοι να αφήσουμε τον καναπέ και να μπούμε πρώτοι στην πρώτη γραμμή της μάχης».

pronews.gr