Δευτέρα, 29η Απριλίου 2024  6:01: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 18:52

Έξι αστυνομικοί καλούνται σε εξηγήσεις για τη δολοφονία της 28χρονης στους Αγίους Αναργύρους

Έγγραφες εξηγήσεις καλούνται δώσουν έξι αστυνομικοί του αστυνομικού τμήματος των Αγίων Αναργύρων, που εμπλέκονται στη δολοφονία της Κυριακής το βράδυ της 1ης Απριλίου. 

Σημειώνεται πως οι έρευνες που διεξάγονται για τη δολοφονία της Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων είναι δύο: το πειθαρχικό κομμάτι της ΕΔΕ και το ποινικό κομμάτι.

Σε ό,τι αφορά το πειθαρχικό σκέλος, έχουν κληθεί να δώσουν όλοι οι αστυνομικοί έγγραφες εξηγήσεις, κάτι που σημαίνει ότι όλοι αντιμετωπίζονται από τον Ταξίαρχο ως ύποπτοι και έχουν περιθώριο πέντε ημέρες να απαντήσουν εγγράφως για το τι έπραξαν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open, για την υπόθεση έχουν ληφθεί καταθέσεις τόσο από τον προϊστάμενο όλων των αστυνομικών στους Αγίους Αναργύρους, όσο και από τους συγγενείς της Κυριακής και τον προϊστάμενο της βάρδιας της Άμεσης Δράσης.

Σε αυτή την έρευνα οι αστυνομικοί δεν θα κληθούν να καταθέσουν, καθώς θεωρούνται ύποπτοι τέλεσης ποινικών αδικημάτων, ενώ έχει ξεκαθαρίσει ποιες είναι οι ευθύνες του καθενός.

pronews.gr