Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  11:16: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2024 09:58

Πώς διαλέγω έγκυρα προγνωστικά;

Είναι κάτι που απασχολεί πολλούς παίκτες. Δεν είναι μόνο ποια εταιρία θα διαλέξεις για να παίξεις στοίχημα ανάμεσα στις 15 νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα. Μπορεί να είναι το pamestoixima ή κάποια άλλη. Παίζει μεγάλο ρόλο. Είναι όμως εξίσου σημαντικό και τι θα παίξεις όταν ποντάρεις στο στοίχημα. Ποια είναι τα προγνωστικά είτε τα δικά σου, είτε αυτά τα οποία θα ξεχωρίσεις. Κι αν κάνεις τις δικές σου επιλογές, όλη η ευθύνη είναι δική σου. Αν όμως θες να εμπιστευτείς κάποιους tipster, τότε καλά θα κάνεις να έχει κριτήρια για την επιλογή σου. Σε αυτόν τον οδηγό θα δούμε ποια είναι τα σημαντικότερα σημεία, τα οποία θα πρέπει να διερευνήσεις, πριν κάνεις την τελική σου επιλογή.

Προγνωστικά σε μία λίγκα

Δεν γίνεται κανείς, ακόμη κι αν είναι ειδικός, κι αν κάνει αυτή τη δουλειά, να ξέρει τα πάντα. Είναι αδύνατον να παρακολουθείς τι γίνεται σε τέσσερα, πέντε ή φυσικά 10 πρωταθλήματα. Κατά τη γνώμη μας, κανείς δεν μπορεί να ξέρει πραγματικά καλά περισσότερες από δύο λίγκες. Οπότε αν βλέπετε κάποιον τίπστερ πιστό σε αυτόν τον κανόνα, έχει ένα πλεονέκτημα, ένα θετικό τικ. Στην περίπτωση που βλέπετε προτάσεις για 5, 10, 15 λίγκες, μείνετε μακριά.

Σταθερό ποντάρισμα

Δεν γίνεται ο επαγγελματίας που δίνει προγνωστικα να ποντάρει μια φορά 10 ευρώ και την άλλη 100. Πρέπει να υπάρχει μία συνέπεια στο ύψος των πονταρισμάτων. Δεν χρειάζεται ούτε υπέρμετρος ενθουσιασμός στη νίκη, ούτε απογοήτευση στην ήττα.

Σταθερό εύρος αποδόσεων

Όπως και με το ποσό πονταρίσματος, έτσι και με τις αποδόσεις. Δεν μπορεί μια να παίζεις φαβορί του 1.30 και την άλλη να δίνεις έκπληξη στο 8.00. Αυτό δεν κολλάει σε κάποιον επαγγελματία που γνωρίζει καλά τη δουλειά του.

Απολογισμός και Κάβα

Πάντα να βλέπετε τον απολογισμό και την κάβα. Δηλαδή τι ποσοστό επιτυχίας έχει στις προτάσεις του (π.χ. 7/11, εξαιρετικό ποσοστό παρεμπιπτόντως), αλλά και που βρίσκεται η κάβα του. Είναι σε θετικό ή αρνητικό πρόσημο και εννοείται πως πρέπει να δείτε ποιο είναι το ROI ή το Yeild του, ανάλογα ποιο χρησιμοποιεί για τη στατιστική του.

Ποσότητα πονταρισμάτων

Δεν γίνεται να παίζεις κάθε μέρα στοίχημα. Ουκ εν τω πολλώ το εύ, στο στοίχημα, όπως γενικότερα στη ζωή. Καλό είναι να αποφύγετε να εμπιστεύεστε προγνωστικά από έναν ειδικό που έχει κάθε μέρα να προτείνει και κάτι. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει πάντα κάτι αξιόλογο για να παίξεις. Καλό είναι να κάνεις και ένα διάλλειμα. Για την ακρίβεια είναι απαραίτητο.

Ρεπορτάζ

Δεν έχει σημασία μόνο αν βγαίνει το σημείο ή όχι. Ούτε τι απόδοση έχει στη stoiximan ή αν το παίζεις στην πλατφόρμα του pamestoixima. Μετρά εξίσου το ίδιο, ο τρόπος με τον οποίο έχει φτάσει στην πρόταση που κάνει στα προγνωστικα ο συντάκτης που υπογράφει το άρθρο. Και εξηγούμαστε. Αν έχεις παίξει το over 2.5 που διάβασες σε μία πρόταση, αλλά στο ματς έγιναν όλες κι όλες πέντε φάσεις, τότε το διάβασμα από τον τίπστερ δεν είναι καλό. Κι αυτό διότι ήταν ένα κλειστό ματς που έτυχε οι δύο ομάδες να είναι εύστοχες. Κι όταν κερδίζεις έτσι μία φορά, το πιθανότερο είναι ότι στη συνέχεια θα χάνεις.

Λογαριασμοί σε πολλές πλατφόρμες

Είναι ένα πολύ σημαντικό τιπ αυτό και ο σωστός επαγγελματίας που δίνει προγνωστικά πρέπει να το εφαρμόζει. Τι εννοούμε με αυτό; Λοιπόν, είναι καλό να έχεις στοιχηματικό λογαριασμό στις περισσότερες αξιόπιστες νόμιμες στοιχηματικές. Κι αυτό διότι από πλατφόρμα σε πλατφόρμα, ενδέχεται να βρεις σημαντικές διαφορές στις αποδόσεις. Οπότε και ο tipster, τον οποίο θα εμπιστευτείς, θα πρέπει να σου δίνει το σημείο, αφού πρώτα έχει ψάξει αν για παράδειγμα έχει μεγαλύτερη απόδοση στη stoiximan απ’ ότι στο pamestoixima ή το αντίστροφο, ή σε κάποια άλλη εταιρεία. Οπότε κι αυτό αποτελεί σημαντικό κριτήριο για να κάνετε την κατάλληλη επιλογή.

Διαβάστε περισσότερα στον ψαγμένο για το στοίχημα στην Ελλάδα Άρχοντα και το Arxondasbet.com Δωρεάν από το 2000!

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2024 10:03