Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  10:16: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2024 13:08

Αήττητοι τον Ιανουάριο;

Η φετινή Σούπερ Λιγκ είναι ίσως η πιο συναρπαστική που έχει γίνει ποτέ. Κι αν πιστεύετε ότι είμαστε υπερβολικοί, τότε ας αρκεστούμε να πούμε ότι είναι η πιο αμφίρροπη των τελευταίων ετών. Και αυτό φυσικά εκτινάσσει το ενδιαφέρον και στο στοίχημα.

Εταιριες στοιχηματος

Κι είναι απολύτως φυσιολογικό αφού οι αποδόσεις αλλάζουν κάθε εβδομάδα, οι ευκαιρίες είναι πολλές και το cash out παραμονεύει. Για παράδειγμα, μέσα στον Δεκέμβριο, ο ΠΑΟΚ έπεσε από το 8.50 στο 3.50 για κατάκτηση της Σούπερ Λιγκ στις περισσότερες νόμιμες εταιριες στοιχηματος. Ο δικέφαλος του βορρά όμως έχασε στο ντέρμπι με τον Άρη και είδε τον Παναθηναϊκό να τον ξεπερνά ξανά στη βαθμολογία. Οι εναλλαγές στην κορυφή ανεβάζουν την αδρεναλίνη και ανεβοκατεβάζουν τις αποδόσεις.

Τι λέτε; παμε στοιχημα;

Είναι μία φράση άρρηκτα συνδεδεμένη με το ποδόσφαιρο και γενικότερα με το αθλητικό στοίχημα. Εδώ όμως μας ενδιαφέρει το στοιχημα ποδόσφαιρο και πιο συγκεκριμένα το δικό μας πρωτάθλημα. Ανάμεσα στις 14 εταιριες στοιχηματος που προσφέρουν νόμιμο, ασφαλές και υπεύθυνο παιχνίδι, το παμε στοιχημα έχει ψαχτεί σε πιο εξειδικευμένες αγορές. Κι έχει ενδιαφέρον να δούμε τι έχει βγάλει λίγες ώρες πριν τη σέντρα της αγωνιστικής το παμε στοιχημα.

Να παραμείνουν αήττητοι οι 4 μεγάλοι τον Ιανουάριο

Εξαιρετική αγορά. Πρωτότυπη, συναρπαστική, έχει ίντριγκα και παρότι τυπικά μακροχρόνια μέσα σε κάτι περισσότερο από δύο εβδομάδες το στοιχημα σας θα έχει κλείσει.

Ο Παναθηναϊκός είναι πρωτοπόρος αυτή τη στιγμή και το ενδεχόμενο να μην χάσει από εδώ και πέρα, μέχρι και το τέλος του μήνα Γενάρη πληρώνει στο 1.33. Στον αντίποδα, το Όχι προσφέρεται στο 3.00.

Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής και θέλει να τον εκθρονίσει από την κορυφή. Αν η Ένωση δεν χάσει μέχρι το τέλος του τρέχοντος μηνός κι έχετε ποντάρει πάνω σε αυτό θα πληρωθείτε στο 1.40. Στο 2.75 προσφέρεται το ενδεχόμενο να χάσει κάποιο από τα τρία παιχνίδια που έχει μπροστά της.

Ο ΠΑΟΚ έχει τους ίδιους βαθμούς με την ΑΕΚ, είναι σε φόρμα, συνεχίζει στην Ευρώπη, αλλά καίγεται και για το πρωτάθλημα. Η ομάδα του Λουτσέσκου πείθει ότι είναι ικανή για πολλά πράγματα. Στο 1.45 η αγορά να μην χάσει μέσα στον Γενάρη, στο 2.55 να γνωρίσει την ήττα.

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει φοβερές κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι, αλλά μετά τη Λαμία, έχασε κι εντός έδρας στο ντέρμπι από την ΑΕΚ. Με έναν βαθμό στα τελευταία τρία ματς έχουν μείνει οι ερυθρόλευκοι και το κλίμα είναι βαρύ. Παρόλα αυτά στο 1.40 παίζει να μείνει αήττητος τον πρώτο μήνα του 2024 και στο 2.75 να γνωρίσει ακόμη μία ήττα.

Τέσσερα γκολ σε ένα ματς

Στους τέσσερις μεγάλους και πρωτοπόρους του ελληνικού πρωταθλήματος Super league 1 έχει βγει και η αγορά ποια ομάδα θα σκοράρει τέσσερα ή περισσότερα γκολ σε ένα και μόνο παιχνίδι. Εδώ φαβορί είναι το Όχι και στις τέσσερις περιπτώσεις.

Πιο συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο 4.00 για το Ναι και στο 1.20 για το Όχι. Πέφτει η απόδοση στο ΠΑΟΚ που σκοράρει αρκετά, και το Ναι είναι στο 3.00, ενώ το Όχι αντίστοιχα ανεβαίνει στο 1.33.

Η ΑΕΚ προσφέρεται στο 1.22 για το αρνητικό ενδεχόμενο να ρίξει τεσσάρα σε κάποιον αντίπαλο, ενώ το Ναι βρίσκεται στο 3.75. Όσον αφορά την απόδοση στον Ολυμπιακό αυτή είναι στο 1.25 για τον Όχι, και στο 3.50 για το Ναι.

Και ποιος κόβει πρώτος το νήμα τον Γενάρη;

Ιδού το ερώτημα. Και γι αυτό όμως έχουμε αποδόσεις. Απουσιάζει φυσικά ο Ολυμπιακός από την αγορά αυτή, αφού είναι οκτώ βαθμούς μακριά από την κορυφή. Το ντέρμπι ανάμεσα στους υπόλοιπους τρεις είναι τεράστιο. Η ΑΕΚ δίνεται πρώτο φαβορί στο 2.60, ο ΠΑΟΚ θέλει να εκμεταλλευτεί απώλειες στο αθηναϊκό ντέρμπι και παίζει στο 2.75, ενώ ο πρωτοπόρος –αυτή τη στιγμή- Παναθηναϊκός είναι στο 2.90.

Διαβάστε περισσότερα στον ψαγμένο για το στοίχημα στην Ελλάδα Άρχοντα και το Arxondasbet.com Δωρεάν από το 2000!

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 01:14