Πέμπτη, 2η Μαίου 2024  10:31: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Κυριακή, 07 Απριλίου 2024 22:52

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Θανάσης Παπαθανάσης στο 15ο Επετειακό Συνέδριο για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της Ν.Δ.

Στο 15ο Επετειακό Συνέδριο για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας παρευρέθηκε ο Θανάσης Παπαθανάσης βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας.

Κατά την διάρκεια του συνεδρίου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με πολλούς καλούς φίλους και συμμαχητές καθώς και με εκλεκτούς προσκεκλημένους από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Κύπρο.

Συναντήθηκε με τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτη Σχοινά, τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος Μάνφρεντ Βέμπερ, τον

Προέδρο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης Θοδωρή Ρουσόπουλο, την Πρόεδρο της Βουλής της Κύπρου και Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού Αννίτα Δημητρίου, τον Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τον Κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη, τον Υπουργό Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη, τον Υπουργό Παιδείας Κυριάκο Πιερρακάκη, την Υπουργό Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου, τον Υπουργό Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα, τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Ορφέα Γεωργίου, τον εκπρόσωπο τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκο Ρωμανό, τον Πρόεδρο της ΕΝΠΕ Απόστολο Τζιτζικώστα, τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Λάζαρο Κυρίζογλου αλλά και πολλούς φίλους και στελέχη του κόμματος.

Γιια τα 50 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε:

«Συμπληρώνοντας 50 χρόνια δυναμικής πορείας, η Νέα Δημοκρατία επιβεβαιώνει την αφοσίωσή της στις αρχές και τις αξίες της δημοκρατίας και της ελευθερίας. Αποτελεί τη μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη που υπηρετεί με συνέπεια την κοινωνία προωθώντας την ευημερία και την ανάπτυξη της Ελλάδας. Στοχεύουμε πάντα σε μία Ελλάδα ισχυρή, με κοινωνική δικαιοσύνη και εθνικά υπερήφανη!».