Πέμπτη, 2η Μαίου 2024  6:31: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024 20:44

Το «κήρυγμα» Κασσελάκη σε νεαρή ρεπόρτερ έξω από το μπαρ στο Μοναστηράκι και η απάντηση του Λιάγκα [βίντεο]

Μετά από ένα θυελλώδες συνέδριο στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης βγήκε το βράδυ της Κυριακής με βουλευτές του κόμματος σε μπαρ, στο Μοναστηράκι.

Ο πρόεδρος κάλεσε την κοινοβουλευτική ομάδα και στελέχη της Κουμουνδούρου για ποτό στο Kuko’s the bar, με τους ρεπόρτερ καναλιών να βρίσκονται στο νυχτερινό κατάστημα, ρωτώντας τον για τις εργασίες του συνεδρίου. Μία από τις ερωτήσεις ήταν τι ακριβώς εννοούσε με τη φράση “πέσανε οι μάσκες” που χρησιμοποίησε.

Τότε, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αφού είπε στη δημοσιογράφο ότι είναι ευγενική, τη ρώτησε πώς λέγεται και πού εργάζεται. Η νεαρή δημοσιογράφος του είπε πως ονομάζεται Φαίη Φώτου, καθώς και ότι εργάζεται για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

“Η δημοσιογραφία στην Ελλάδα να είναι ανεξάρτητη από οποιαδήποτε κυβερνητική επιρροή. Πρέπει να είναι πραγματικά ένα λειτούργημα και σας συγχαίρω για τη δουλειά σας και θα ήθελα πάρα πολύ να κάνετε ανεξάρτητη δημοσιογραφία και για το έγκλημα στα Τέμπη. Αυτό μπορείτε να το κάνετε;” είπε στη συνέχεια ο Στέφανος Κασσελάκης στη ρεπόρτερ.

“Κάνουμε όλοι αυτά τα ρεπορτάζ” συνέχισε η Φαίη Φώτου. “Ναι; Δεν είμαι σίγουρος” της ανταπάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζοντας: “Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πραγματικά ενωμένος, μεγαλύτερος, σύγχρονος. θα είναι η σύγχρονη προοδευτική συμμαχία που θα λύσει τα προβλήματα του τόπου και θα κερδίσει. Αυτό ελιναι το σχόλιό μου και αυτή είναι η αλήθεια. Τώρα εσείς πηγαίντε να σταματήσετε την προπαγάνδα Μητσοτάκη. Αυτό να κάνετε”.

Το σχόλιο Λιάγκα
Το επίμαχο βίντεο σχολίασε, όπως ήταν αναμενόμενο, ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής του, λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι ο Στέφανος Κασσελάκης ονειρεύεται με τα μάτια ανοιχτά.

“Και μετά ξύπνησε. Εγώ ονειρεύομαι μόνο όταν φάω βαριά το βράδυ και βλέπω κανέναν εφιάλτη. Ονειρευόμαστε όταν κοιμόμαστε. Πολύ ωραίο με το τρίτο κουμπί ξεκούμπωτο, ωραίο το στήθος. Το θέμα είναι ότι ο σύντροφος Κασσελάκης ονειρεύεται και ξύπνιος. Πού την είδε την επιτυχία; Δηλαδή αυτή η κωμωδία “όχι πάρε πίσω την υποψηφιότητα”, “όχι πάρε πίσω τις εκλογές”, “όχι τετραπλές εκλογές”, “όχι μονές εκλογές”, αυτή η γελοιότητα των τεσσάρων ημερών στον ΣΥΡΙΖΑ” δήλωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

sinidisi.gr

 

Πολυμέσα

Δείτε το βίντεο:

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024 20:46