Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  7:55: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2024 20:09

Έρευνα-σοκ για εμβολιασμούς κατά Covid: «Για κάθε ζωή που έσωσαν χάθηκαν άλλες… 14»!

Τα εμβόλια mRNA κατά του COVID-19 προκαλούν περισσότερους θανάτους παρά σώζουν ζωές, σύμφωνα με μια νέα μελέτη η οποία αποκάλυψε μια απαράδεκτη αναλογία βλάβης προς όφελος, με τις βλάβες να υπερτερούν ανησυχητικά, ωθώντας τους ερευνητές να ζητήσουν ένα «παγκόσμιο μορατόριουμ» και «άμεση απομάκρυνση» από οποιοδήποτε περαιτέρω εμβολιασμό!

Η μελέτη δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Cureus.

Η μελέτη ανέλυσε αναφορές από τις αρχικές δοκιμές φάσης 3 των εμβολίων mRNA για τον COVID-19, των εταιρειών Pfizer και Moderna.

Αυτές οι δοκιμές οδήγησαν στην έγκριση των εμβολίων βάσει της Εξουσιοδότησης Χρήσης Έκτακτης Ανάγκης (EUA) στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η μελέτη διαπίστωσε ότι τα εμβόλια είχαν «δραματικά χαμηλότερα» ποσοστά αποτελεσματικότητας από ό,τι ισχυρίστηκαν οι εταιρείες εμβολίων.

Επιπλέον, με βάση «συντηρητικές υποθέσεις, οι εκτιμώμενες βλάβες των εμβολίων mRNA κατά COVID-19 υπερτερούν κατά πολύ των «κερδών»:

Για κάθε ζωή που σώθηκε, υπήρχαν σχεδόν 14 φορές περισσότεροι θάνατοι που προκλήθηκαν από τις τροποποιημένες ενέσεις mRNA!

«Δεδομένων των καλά τεκμηριωμένων σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών ή παρενεργειών και της απαράδεκτης αναλογίας βλάβης προς όφελος, παροτρύνουμε τις κυβερνήσεις να εγκρίνουν και να επιβάλουν ένα παγκόσμιο μορατόριουμ σε αυτά τα προϊόντα mRNA έως ότου δοθούν απαντήσεις σε όλα τα σχετικά ερωτήματα που αφορούν την αιτιότητα, το υπολειπόμενο DNA και την ανώμαλη πρωτεΐνική παραγωγή».

Οι συγγραφείς συνέστησαν επίσης την «άμεση αφαίρεση» των εμβολίων κατά του COVID-19 από το πρόγραμμα εμβολιασμού της παιδικής ηλικίας.

Τόνισαν ότι τα παιδιά διατρέχουν πολύ χαμηλό κίνδυνο από τη μόλυνση.

«Είναι ανήθικο και ασυνείδητο να χορηγείται ένα πειραματικό εμβόλιο σε ένα παιδί που έχει σχεδόν μηδενικό κίνδυνο να πεθάνει από COVID-19 αλλά έχει τεκμηριωμένο κίνδυνο μόνιμης καρδιακής βλάβης 2,2% με βάση τα καλύτερα διαθέσιμα προβλεπτικά δεδομένα».

Μετά τις πρώτες δοκιμές των Pfizer και Moderna, υποστηρίχθηκε ότι τα εμβόλια mRNA COVID-19 παρείχαν 95% μείωση της νόσησης από COVID-19.

Η μελέτη επεσήμανε ότι αυτή η υπόθεση αποτελεσματικότητας ήταν εσφαλμένη.

Οι ερευνητές είπαν μάλιστα ότι περίπου 52.000 άτομα θα πρέπει να εμβολιαστούν για να αποφευχθεί ένας θάνατος που σχετίζεται με τον COVID-19.

Αυτό θα σήμαινε δύο ζωές που θα σωθούν για περίπου 100.000 ενέσεις του εμβολίου Pfizer.

Ωστόσο, υπάρχει κίνδυνος 27 θανάτων ανά 100.000 δόσεις εμβολίου Pfizer, υπολόγισαν οι ερευνητές.

Ως εκ τούτου, για κάθε ζωή που σώζεται από το τρύπημα, σχεδόν 14 ζωές θα χάνονταν λόγω του εμβολίου mRNA, ανέφερε η μελέτη.

Το κόστος σε ανθρώπινες ζωές είναι τραγικά μεγάλο.

Ο διάσημος καρδιολόγος Dr Peter McCullough, αποκάλυψε πρόσφατα τον αριθμό των νεκρών λόγω των αναγκαστικών εμβολιασμών κατά του Covid-19 και προκαλεί σοκ.

Οι νεκροί ξεπερνούν τα 17 εκατομμύρια παγκοσμίως όταν οι αποδιδόμενοι θάνατοι στον κορωνοϊό είναι 6,962,438!

Εάν αυτό ισχύει τότε πολλές κυβερνήσεις της περίοδο της πανδημίας θα πρέπει να λογοδοτήσουν.
 

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 393 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2024 20:33