Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  3:41: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2022 20:20

Για πάντα νέα με κρέμες σαλιγκαριού προσώπου και κρέμες προσώπου με αλόη

Η ομορφιά και η νεότητα είναι στοιχεία που δυστυχώς φθίνουν καθώς μεγαλώνουμε και δίνουν τη θέση τους σε ρυτίδες, πανάδες και μελαγχρώσεις του δέρματος. Υπάρχει όμως ένας τρόπος να τα αντιστρέψουμε και να παγώσουμε για πάντα το χρόνο στο πρόσωπό μας, με τον πιο φυσικό και υγιεινό τρόπο!

Κρέμες προσώπου με αλόη και κρέμες σαλιγκαριού είναι η νέα τάση στα προϊόντα ομορφιάς που εστιάζουν σε απολύτως φυσικά συστατικά για να επουλώσουν τη φθορά του χρόνου, επαναφέροντας το δέρμα του προσώπου μας στον πιο υγιή νεανικό εαυτό του.

Δείτε στη συνέχεια πώς λειτουργούν αυτά τα θαυματουργά συστατικά

Βγες από το καβούκι σου

Έχεις δει ποτέ σαλιγκάρι με ρυτίδες ή πληγές; Ακούγεται σαν αστείο κι όμως τώρα μπορείς κι εσύ να βγεις από το καβούκι σου, γιατί δεν χρειάζεται να κρύβεις τις δικές σου! Τα σαλιγκάρια παράγουν μία ειδική ουσία, αυτό που λέμε ως «σάλιο του σαλιγκαριού» ή πιο επιστημονικά βλέννα σαλιγκαριού, η οποία περιέχει ενυδατικές και θρεπτικές ουσίες, που στόχο έχουν να επουλώσουν το σαλιγκάρι όταν περνάει από πετρώδες έδαφος και να το διατηρήσουν ενυδατωμένο και ασφαλές ακόμα και όταν εκτίθεται στον ήλιο.

Δε χρειάζεται όμως να βγεις στο κήπο να τα ψάχνεις, γιατί τώρα το μυστικό συστατικό που διατηρεί τα σαλιγκάρια λεία και ενυδατωμένα, βρίσκεται στην κρέμα προσώπου σου! Οι κρέμες σαλιγκαριού προσώπου είναι η νέα τάση στα προϊόντα ομορφιάς και μπορούν να κάνουν πραγματικά θαύματα για την επιδερμίδα σου, χάρη στα θρεπτικά συστατικά και τα φυσικά ενισχυτικά κολλαγόνου που περιέχουν, επιφέροντας ταχύτερη ανάπλαση και εξαλείφοντας λεπτές γραμμές και ρυτίδες έκφρασης.

krema-saligariou.jpg

Το θαυματουργό φυτό

Έχει αποδειχθεί ότι η αλόη προλαμβάνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες έκφρασης, γι’ αυτό και οι κρέμες προσώπου με αλόη χαρακτηρίζονται ως αντιγηραντικές. Παρόλο που δεν έχει τόσο επανορθωτική δράση όσο οι κρέμες σαλιγκαριού προσώπου που επουλώνουν τις ήδη διαμορφωμένες ρυτίδες, η κρέμα προσώπου με αλόη μπορεί να σας βοηθήσει στην πρόληψη νέων σημαδιών γήρανσης και ρυτίδων.

Τα συστατικά της αλόης βέρα βοηθούν επίσης το δέρμα σας να παράγει κολλαγόνο και ελαστίνη, κάνοντας το δέρμα σας να φαίνεται πιο λείο και νεανικό.

Εν κατακλείδι

Κρέμες σαλιγκαριού προσώπου ή κρέμες προσώπου με αλόη λοιπόν; Κάθε μία έχει τις δικές της ιδιότητες και την δική της δράση και η επιλογή εξαρτάται καθαρά από την ηλικία σας και τις ανάγκες που έχει το δικό σας πρόσωπο σε επούλωση, πρόληψη, αντιγήρανση κλπ.

Ότι κι αν θέλετε να πετύχετε ως αποτέλεσμα τα κορυφαία καλλυντικά βρίσκονται εδώ! Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα Glow Era και αναζητήστε κρέμες σαλιγκαριού προσώπου και κρέμες προσώπου με αλόη, από προσεκτικά επιλεγμένα φυτικά υλικά σε συμφέρουσες τιμές.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 11 Ιουνίου 2022 20:09