Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:41: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022 20:06

Έπιπλα μπάνιου drop: Επώνυμη ποιότητα στον προσωπικό σας χώρο

Το μπάνιο είναι συνήθως το μικρότερο σε μέγεθος δωμάτιο στο σπίτι και συχνά βρίσκεται σε  προσανατολισμό του σπιτιού χωρίς πολύ φυσικό φως ή με χαμηλό ύψος οροφής. Πώς μπορείτε λοιπόν να αναδείξετε το μπάνιο σας, ακόμα κι αν τα τετραγωνικά ή το σημείο που βρίσκεται δεν βοηθάνε; Μα φυσικά με τα κατάλληλα έπιπλα μπάνιου drop.

Εάν λοιπόν σκέφτεστε πώς να διαμορφώσετε το μπάνιο σας, ώστε να είναι ταυτόχρονα λειτουργικό αλλά και εντυπωσιακό, το μυστικό κρύβεται στα σωστά τοποθετημένα έπιπλα μπάνιου και την προσεκτική επιλογή σχεδίων και μεγεθών που θα προσαρμόζονται τέλεια στο χώρο σας.

Όσο για την λειτουργικότητα, δεν θα πρέπει να σας ανησυχεί αν επιλέξετε τα επώνυμα έπιπλα μπάνιου drop από την TSDeco, καθώς είναι σχεδιασμένα με γνώμονα τις καθημερινές σας ανάγκες.

Για μεγάλη οικογένεια

Όταν μένετε πολλά άτομα στο ίδιο σπίτι, ο αποθηκευτικός χώρος, ειδικά στο μπάνιο, αποτελεί ένα σημαντικό ζήτημα. Ευτυχώς για εσάς, η TSDeco έχει προνοήσει, με τα εργονομικά έπιπλα μπάνιου drop, που έχουν εσάς στο επίκεντρο!

Το σετ Drop Instinct 65 Smoked Oak περιλαμβάνει έπιπλο καθρέφτη, με διπλό ντουλάπι και ραφιέρα που κλείνει αλλά και έπιπλο νεροχύτη με αποθηκευτικό χώρο κάτω από αυτόν για όλα σας τα καλλυντικά, τα προϊόντα περιποίησης και τις πετσέτες σας. Επιπλέον, η επώνυμη ποιότητα drop στα έπιπλα μπάνιου, εγγυάται ότι θα τα έχετε μαζί σας για πολλά χρόνια.

bath-1.jpg

Για μικρότερα μπάνια

Ο περιορισμένος χώρος σε ορισμένα μπάνια αποτελεί σημαντικό πρόβλημα στην επίπλωσή τους, όχι όμως και για την drop με έπιπλα μπάνιου που προσαρμόζονται στις δικές σας ανάγκες! Με το Drop Roma 60 Gray από ανθυγρή μελαμίνη, σε αρκετά στενές διαστάσεις, ώστε να χωράνε όλα σας τα προϊόντα χωρίς να πιάνουν πολύ χώρο στο μπάνιο, θα έχετε άνεση, λειτουργικότητα και απίθανο στυλ. Ο ειδικός ορθογώνιος σχεδιασμός μπορεί να προσαρμοστεί σε στενές γωνίες του μπάνιου χωρίς να αφήνει κενά, για ένα τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα.

bath-2.jpg

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 24 Μαϊος 2022 20:34