Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:48: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021 19:34

Καθαρή πρωτεΐνη ορού γάλακτος whey: H πρωτεΐνη όγκου που χρειάζεστε

Για να ανταπεξέλθετε στις δυνατές και απαιτητικές προπονήσεις και φυσικά να φαίνεστε και να αισθάνεστε πάντα στα καλύτερά σας, η πρωτεΐνη ορού γάλακτος, είναι από τα συμπληρώματα διατροφής που θεωρούνται απαραίτητα σε επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες αθλητές με εξαντλητικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Με μεγάλη συμβολή στην αύξηση της άλιπης μυϊκής μάζας, η καθαρή πρωτεΐνη ορού γάλακτος whey, θεωρείται η πιο δημοφιλής και φυσική πρωτεΐνη όγκου που προτιμούν οι ειδικοί στο χώρο, για άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα χωρίς επιβάρυνση του οργανισμού, αφού μπορεί να καταναλωθεί ακόμα και από άτομα που έχουν δυσανεξία στη λακτόζη.

Στο Active Body.gr θα βρείτε πρωτεΐνη whey από επώνυμα brands σε ασυναγώνιστες τιμές και μπορείτε να τις παραλάβετε στον χώρο σας με ένα κλικ.

Ένας πανίσχυρος σύμμαχος

Η καθαρή πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι ένα μείγμα πρωτεϊνών που απομονώνονται από τον ορό γάλακτος (whey), δηλαδή το υγρό μέρος του γάλακτος που διαχωρίζεται κατά την παραγωγή τυριού.

Το γάλα περιέχει στην πραγματικότητα δύο βασικούς τύπους πρωτεϊνών: την καζεΐνη (80%) και τον ορό γάλακτος (20%), ο οποίος βρίσκεται στην υδαρή μερίδα του γάλακτος. Όταν παράγεται το τυρί, τα λιπαρά μέρη του γάλακτος πήζουν και ο ορός γάλακτος διαχωρίζεται από αυτά ως υποπροϊόν.

Αφού διαχωριστεί κατά την παραγωγή τυριού, ο ορός γάλακτος περνά από διάφορα στάδια επεξεργασίας για να φτάσει να γίνει η πρωτεΐνη όγκου που επιλέγουν οι περισσότεροι αθλητές, αυτό που λέμε καθαρή πρωτεΐνη ορού γάλακτος whey. Είναι σε μορφή σκόνης και χρησιμοποιείται σε shakes, συμπληρώματα διατροφής αλλά και μπάρες πρωτεΐνης.

Έχει αποδειχθεί ότι ο ορός γάλακτος παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην ανάπτυξη του σώματος – θυμάστε που μας λέγανε μικροί να πίνουμε γάλα για να είμαστε γεροί και δυνατοί;- αλλά και στην ταχύτερη αποβολή περιττού λίπους και δημιουργία άλιπης και δυνατής μυϊκής μάζας.

Επιλέξτε επώνυμα brands

Επιλέγοντας καθαρή πρωτεΐνη ορού γάλακτος whey, κάνετε ουσιαστικά το επόμενο βήμα στις προπονήσεις σας και έχετε εντυπωσιακά αποτελέσματα και μεγαλύτερη αντοχή. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς και αναζητήστε την πρωτεΐνη όγκου που χρειάζεστε μέσα από μία μεγάλη ποικιλία από επώνυμα brands κορυφαίας ποιότητας και υψηλών προδιαγραφών στο activebody.gr