Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  2:48: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2021 19:25

Underfashion: 4+1 τύποι στρινγκ που θα πρέπει να γνωρίζετε

Δεν υπάρχει αμφιβολία για το γεγονός ότι τα string είναι οι αδιαμφισβήτητες βασίλισσες του στυλ και του underfashion. Είναι εξαιρετικά δημοφιλή και πλέον όχι απλά δεν αποτελούν taboo, αλλά χρησιμοποιούνται ευρέως και ως μαγιό string. 

Πόσο καλά γνωρίζετε όμως στην πραγματικότητα τα εσώρουχά σας;

Τα string δεν είναι μόνο τα κλασικά με κορδόνι που μπορεί να έχετε στο μυαλό σας, αφού υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι στρινγκ (όπως για παράδειγμα το στρινγκ αυτοκινήτου) για τους οποίους δεν γνωρίζατε και μπορούν να σας διευκολύνουν την καθημερινότητα και να βάλουν φωτιά στην προσωπική σας ζωή!

Πάμε να τους δούμε μαζί πριν τους παραγγείλουμε όλους από το e-string:

Thongs

Τα αγαπημένα σας κλασικά στρινγκ με κορδόνι, είναι ιδανικά για να τα φορέσετε με στενά ρούχα και φορέματα χωρίς να διαγράφονται οι ραφές ή να φαίνεται το σχήμα τους. Σας καλύπτουν χωρίς να αποκαλύπτονται.

MicroThongs

Τα μικρο στρινγκ με κορδόνι  είναι το τελευταίο βήμα πριν τα C-string και κυριολεκτικά «εξαφανίζονται» με όποιο είδος ρούχου κι αν τα φορέσετε. Είναι μικροσκοπικά όπως υποδηλώνει και το όνομά τους και περιέχουν ακόμα λιγότερο ύφασμα μπροστά, ώστε να μην είναι ορατά σε χαμηλοκάβαλα ρούχα.

C-string

Η νέα τρέλα για τις γυναίκες που θέλουν να φαίνεται ότι κυκλοφορούν commando, χωρίς στην πραγματικότητα να συμβαίνει αυτό. Στρινγκ χωρίς πλαϊνά κορδόνια, που συγκρατούνται χάρη στην σκληρή τους φόρμα σε σχήμα C καλύπτοντας μόνο τα απαραίτητα, προκειμένου να μπορείτε να φορέσετε φούστες και φορέματα με αποκαλυπτικά κοψίματα στους γοφούς.

Τ-string

Τα Τ string, όπως υποδηλώνει και το όνομά τους, σχηματίζουν ένα Τ με τα κορδόνια τους, καλύπτοντας μόνο μία ευθεία γραμμή από τον καβάλο. Με δαντέλα και απίθανα funky χρώματα, όπως το Anais Warm Up είναι τα σέξι εσώρουχα που δεν ξέρατε ότι χρειάζεστε.

Στρινγκ αυτοκινήτου

Περνάμε στο επόμενο στάδιο αποκαλυπτικών εσωρούχων, τα εσώρουχα string χωρίς καβάλο, επίσης γνωστά και ως στρινγκ αυτοκινήτου. Ιδανικά για να απολαμβάνετε την κάθε στιγμή όπου κι αν βρίσκεστε, χωρίς να χάνετε πολύτιμο χρόνο με ντύσιμο-γδύσιμο, είναι για τολμηρές καταστάσεις.

Όποιο κι αν σας τράβηξε την προσοχή είναι εύκολο να το αποκτήσετε! Επισκεφθείτε σήμερα το ηλεκτρονικό κατάστημα e-string  κάντε την παραγγελία σας και θα έρθει στο χώρο σας με ταχύτητα και εχεμύθεια και φυσικά στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 24 Μαϊος 2022 19:31