Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:51: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2020 19:17

Οι καλύτερες σκυλοτροφές για ευτυχισμένα και χαρούμενα κατοικίδια

Ένα από τα σημαντικότερα εφόδια για το αγαπημένο σας σκυλάκι είναι οι σκυλοτροφές αλλά και η ποιότητα και η αξιοπιστία τους. Οι τροφές σκύλων πρέπει να διακρίνονται για τη γεύση, την ποιότητα και τα συστατικά τους, ώστε τα μικρά ζωάκια να απολαμβάνουν με ασφάλεια το φαγητό τους. Επίσης, θα πρέπει να ανταποκρίνονται στην ηλικία αλλά και τις ανάγκες του σκύλου. 

Μπορείς να επιλέξεις ξηρά τροφή , όπως ενέργειας και υψηλής πρωτεΐνης, ή κονσέρβες, αλλά και την ωμή διατροφή (Barf).

Female_Dog_Bed-1296x728-Header-1024x575.jpg

Μια πολύ καλή επιλογή αποτελεί η τροφή σκύλου Acana! H Acana (Ακάνα) είναι μία πρωτοποριακή εταιρεία, που δημιουργεί εξειδικευμένες σκυλοτροφές για τους αγαπημένους μας σκύλους. Εδώ μπορείς να βρεις τροφές για όλες τις ηλικίες σκύλων αλλά και για μικρά κουταβάκια (acana puppy). 

Επίσης μπορείς να βρεις μεγάλη ποικιλία, όπως σκυλοτροφή Adult, Senior, Pacifica, Grassland, Prairie Poultry, Light & Fit, Puppy, Large Breed και Small Breed σε μοναδικές γεύσεις! Υπάρχουν διαθέσιμες και τροφές Acana ενέργειας, για ευαίσθητο πεπτικό σύστημα, μονοπρωτεϊνική για διάφορες ευαισθησίες, για παχύσαρκα σκυλιά, αλλά και για τους στειρωμένους φίλους μας!



Classic-Red-petshop88-800x800h.jpg

Αν θέλεις κι εσύ να προσφέρεις στο σκυλάκι σου τις καλύτερες σκυλοτροφές, επισκέψου του online κατάστημα του Pet Heart Shop στην Αθήνα και επίλεξε όλα τα προϊόντα που ταιριάζουν στις ανάγκες του τετράποδου φίλου σου!