Παρασκευή, 3η Μαίου 2024  6:28: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τρίτη, 23 Απριλίου 2024 18:53

Πρωτότυπα δώρα για τη δασκάλα σας

Η νέα σχολική χρονιά μόλις ξεκίνησε και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξεκινήσει από το να κάνετε ένα μικρό δωράκι στη δασκάλα σας στον αγιασμό. Με αυτό το δωράκι δείχνετε στη δασκάλα σας ότι αν και πέρασε ένα ολόκληρο καλοκαίρι δεν ξεχάσατε  το σεβασμό και την αγάπη που έχετε προς εκείνη. Πάμε λοιπόν να δούμε μια λίστα με μερικά από τα καλύτερα δώρα που μπορείτε να επιλέξετε για να κάνετε.

Ένα κόσμημα 

Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία κοσμημάτων από την οποία μπορείτε να διαλέξετε βέβαια εμείς θα σας δώσουμε μερικές ιδέες. Ένα κομψό μικρό  κολιέ είναι ένα δωράκι το οποίο σίγουρα θα λατρέψει η δασκάλα σας. Μια ακόμα από τις επιλογές σας είναι το βραχιόλι. Μπορείτε να βρείτε μια λιτή χρυσή η ασημένια αλυσίδα και να προσθέσετε επάνω της ένα charm ή να βρείτε ένα έτοιμο βραχιόλι που πωλείται στην αγορά. Ένα ακόμα κόσμημα που σίγουρα θα φορεθεί και θα αποκτήσει ανεκτίμητη αξία για τη καθηγήτρια είναι τα σκουλαρίκια. Τα κοσμήματα είναι ένα δώρο το οποίο η δασκάλα σας θα κρατήσει για αρκετό καιρό και σίγουρα θα της κλέψει τη καρδιά μας και μπορεί να φορεθεί ξανά και ξανά.

Σημειωματάριο 

Ένα σημειωματάριο είναι το πιο έξυπνο και εκλεπτυσμένο δώρο που μπορείτε να κάνετε για να μπείτε στη νέα σχολική χρόνια απόλυτα προετοιμασμένοι και  οργανωμένοι. Στο σημειωματάριο η καθηγήτρια θα κρατάει σημειώσεις, σκέψεις, έξυπνες ερωτησούλες για να κάνει στους μαθητές, θα κρατάει βαθμούς από εργασίες και οποιαδήποτε άλλη σημείωση επιθυμεί. Είναι απολύτως χρήσιμο και μάλιστα πρόκειται για το κατάλληλο δώρο για μια καθηγήτρια καθώς της επιτρέπει να έχει μόνο σε ένα μικρό τετραδιάκι συγκροτημένες όλες τις σκέψεις της.

Ημερολόγιο 

Το ημερολόγιο 2024 μπορεί να γίνει όχι μόνο το δώρο της δασκάλας αλλά όλης της τάξης. Μπορείτε να στολίσετε με αυτό το ημερολόγιο όλη τη τάξη για να μετράτε αντίστροφα τις μέρες για τις επόμενες διακοπές ή και να κρατάτε σημειωμένες τις μέρες για τα σημαντικά διαγωνίσματα. Βέβαια αυτό το δώρο μπορεί  και να απευθύνεται προσωπικά στη δασκάλα δηλαδή πάνω σε αυτό να καταγράφει το πρόγραμμα διδασκαλίας κάθε εβδομάδας και να δημιουργεί ένα πρόγραμμα για τον έλεγχο των τετραδίων και των ασκήσεων.

Μια ανθοδέσμη με λουλούδια 

Τι πιο συγκινητικό και γλυκό από το να δέχεστε μια δασκάλα μια ανθοδέσμη με λουλούδια τη μέρα του αγιασμού; Πραγματικά τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτό το συναίσθημα δηλαδή ότι οι μαθητές σου δεν σε ξέχασαν και έχουν μια ξεχωριστή θέση στη καρδιά τους για εσένα. Μπορείτε στην ανθοδέσμη να επιλέξετε τα λουλουδάκια που θα βάλετε μέσα ώστε να έχετε ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα. Αν θέλετε να κάνετε κάτι το οποίο θα διατηρηθεί για περισσότερο καιρό μπορείτε να κάνετε δώρο ένα μικρό φυτό εσωτερικού χώρου. Η δασκάλα θα μπορέσει να διακοσμήσει είτε το ίδιο της το σπίτι είτε το τμήμα σας με αυτό το μικρό φυτό και έτσι θα το έχει για αρκετό καιρό δίπλα της.