Δευτέρα, 29η Απριλίου 2024  6:17: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Πέμπτη, 04 Απριλίου 2024 19:00

Τα trends που η κάθε fashionista θα ακολουθήσει φέτος

Θες να είσαι κάθε χρόνο μέσα στη μόδα και να κυκλοφορείς σαν μια fashionista με απόλυτη αίσθηση του στιλ; Τότε σίγουρα αυτό το άρθρο είναι για σένα! Παρακάτω θα βρεις τις τάσεις που θα συναντήσουμε φέτος στις χειμερινές και καλοκαιρινές collections έτσι ώστε να μπορέσεις να προσθέσεις στη συλλογή σου όλα τα απαραίτητα pieces για να κάνεις τις πιο εντυπωσιακές εξόδους. Πάμε να τις ανακαλύψουμε.

  • Statement κοσμήματα

Μια τάση η οποία πρόκειται να σε κάνει πραγματικά να ξεχωρίσεις σε κάθε σου έξοδο είναι τα statement κοσμήματα. Chunky δαχτυλίδια, εκθαμβωτικά σκουλαρίκια, ιδιαίτερα κολιέ, λαμπερά ear cuffs πρόκειται να φορεθούν παρά πολύ φέτος και να σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις look που θα μαγνητίσουν τα βλέμματα.

  • Kitten heels

Όσον αφορά τα παπούτσια μια είναι η προσθήκη που πρέπει να κάνεις στη γκαρνταρόμπα σου για να έχεις εγγυημένα κάθε βράδυ το πιο όμορφο night out look και αυτή είναι τα kitten heels. Είναι ένα παρά πολύ κομψό ζευγάρι το οποίο τις τελευταίες σεζόν βλέπουμε να προτιμάται αρκετά και να συνεχίζει να είναι μια από τις αγαπημένες τάσεις των γυναικών στα παπούτσια.

  • Eco friendly ρούχα

Αυτή την τάση που θα συναντήσουμε αρκετά στα καταστήματα φέτος είναι τα eco friendly ρούχα. Όλες οι fashionistas που ασχολούνται με τη μόδα και οι διάσημοι οίκοι μόδας πλέον προωθούν την αγορά των ρούχων που έχουν δημιουργηθεί από ανακυκλώσιμα υλικά όπως για παράδειγμα Vegan leather ώστε όλοι μας να προστατεύσουμε το περιβάλλον μας με μια μικρή αλλά μεγάλης αξίας κίνηση.

  • Μεταλιζέ υφές

Ένα ακόμα αγαπημένο trend το οποίο σίγουρα πρέπει και εσύ να δοκιμάσεις στο styling είναι τα ρούχα με τις μεταλιζέ υφές. Στα καταστήματα θα συναντήσεις αμέτρητα silver και golden κομμάτια όπως γυναικεία παντελόνια https://cloud9byl.gr/pantelonia/, μπλουζάκια, τσαντάκια ή ακόμα και παπούτσια τα οποία θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις τα πιο φανταχτερά και in συνολάκια για τις νυχτερινές σου εξόδους.

  • Χρωματιστές ρίγες 

Εάν θέλεις να πειραματιστείς με το style σου και να δημιουργήσεις τα πιο fun και εντυπωσιακά outfit τότε ή κίνηση που πρέπει να κάνεις είναι να προσθέσεις στη ντουλάπα σου γυναικεία πουλόβερ https://cloud9byl.gr/poulover/ με χρωματιστές ρίγες. Μπορείς να κάνεις mix and match αμέτρητα ρούχα με αυτό το μοτίβο, να παίξεις με τις αντιθέσεις και να αναβαθμίσεις την εμφάνιση σου με ένα από τα πιο in trends της σεζόν.

  • Κόκκινο καλσόν 

Εάν από την άλλη θες να μεταμορφωθείς σε ένα it girl τότε μη ξεχάσεις με τίποτα να αγοράσεις ένα κόκκινο καλσόν. Είναι παρά πολύ ιδιαίτερο αξεσουάρ το οποίο πρόκειται να σε βάλει στο spotlight σε όλες σου τις εμφανίσεις και που δεν θα βαρεθείς να κάνεις styling ξανά και ξανά. 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 04 Απριλίου 2024 19:25