Κυριακή, 5η Μαίου 2024  12:26: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Παρασκευή, 05 Ιανουαρίου 2024 19:09

Καταγγελία για το νοσοκομείο Αγρινίου: Τον έδιωξαν και τελικά είχε σκωληκοειδίτιδα

Προβληματισμό προκαλεί μία νέα καταγγελία που έρχεται στο φως τη δημοσιότητας για το νοσοκομείο Αγρινίου, λίγες ημέρες μετά τον τραγικό θάνατο του βρέφους 15 μηνών στην Πτολεμαΐδα μετά από λανθασμένη διάγνωση.

Σύμφωνα με το Mega, πατέρας κατήγγειλε πως ο γιος του πήγε στο νοσοκομείο Αγρινίου ανήμερα Χριστουγέννω (25/12) με αφόρητους πόνους, τον έδιωξαν λέγοντάς του πως δεν έχει τίποτα και έξι ημέρες αργότερα κατέληξε στο χειρουργείο για περιτονίτιδα.

«Ίσα που το προλάβαμε το παιδί» αναφέρει χαρακτηριστικά ο πατέρας του 20χρονου, για να προσθέσει: «Ήρθαμε τα Χριστούγεννα το πρωί με πόνο στην κοιλιά. Έκαναν κάποιες εξετάσεις και μας έδιωξαν με λοίμωξη του αναπνευστικού, όπως κάνουν πάντα, με μία αντιβίωση».

Τα συμπτώματα δεν υποχώρησαν από την αντιβίωση, καθώς όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, ο 20χρονος δεν είχε ίωση αλλά σκωληκοειδίτιδα. «Έντονους πόνους στην κοιλιά και έκανε εμετούς. Τους τα είπαμε εμείς στο νοσοκομείο και μας είπαν λοίμωξη του αναπνευστικού, δεν είναι τίποτα» συμπλήρωσε ο πατέρας του 20χρονου για το νοσοκομείο Αγρινίου.

«Πάρτε αυτήν την αντιβίωση, αυτά τα αντιπυρετικά και θα γίνει καλά. Περιμέναμε εμείς το παιδί να γίνει καλά και τον είχαμε στο σπίτι να αργοπεθαίνει. Πήγαμε να κάνουμε κάτι εξετάσεις σε ιδιωτική κλινική την Κυριακή (31/12) και τα λευκά του αιμοσφαίρια βγήκαν 18.000 από 3.000 που ήταν. Και ήρθαμε πάλι εδώ στο νοσοκομείο» τόνισε ο πατέρας του.

«Με τα χίλια ζόρια και μετά από δικές μου φωνές αποφάσισαν να κάνουν αξονική στο παιδί. Δεν έκαναν, φώναξαν εγώ, έκαναν και μετά από μισή ώρα το έβαλαν στο χειρουργείο» κατέληξε ο πατέρας του καταγγέλλοντος.

Πηγή: reader.gr