Σάββατο, 3η Μαίου 2025  11:16: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Παρασκευή, 02 Μαϊος 2025 21:55

K.Γενηδούνιας: «Παράνομη η απόλυσή μου από την Hellenic Train – Είμαι βασικός μάρτυρας στην υπόθεση των Τεμπών»

Ο πρώην πρόεδρος των Μηχανοδηγών, Κώστας Γενηδούνιας, χαρακτηρίζει «παράνομη» την απόλυσή του από τη Hellenic Train, ενώ υποστηρίζει πως «είμαι βασικός μάρτυρας στην υπόθεση των Τεμπών».

«Η απόλυσή μου είναι παράνομη, γιατί εκτός από συνδικαλιστής είμαι και βασικός μάρτυρας στην υπόθεση των Τεμπών και θα πρέπει να προστατεύομαι, θεωρητικά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο» είπε ο Β.Γενηδούνιας στο Mega News.

Σύμφωνα με τον συνδικαλιστή, ο ίδιος δέχθηκε ισχυρές συστάσεις από την εταιρεία για τις δημόσιες παρεμβάσεις του, αν και ο ίδιος, το 2023, είχε αποδεχθεί μία πρόταση της Hellenic Train να είναι επικεφαλής μίας δομής.

«Όποτε χρειαζόταν, έκανα δημόσιες παρεμβάσεις, είχα ισχυρές συστάσεις να μην μιλάω από τη Hellenic Train», είπε και σημείωσε ότι θα ήταν στη θέση του, αν δεν έβαζε υποψηφιότητα για το σωματείο.

Ο Β.Γενηδούνιας αναφέρθηκε και σε φημολογία περί επαγγελματικής ανεπάρκειας, ως αιτία απόλυσης, σχολιάζοντας ότι εκείνες τις ημέρες είχε λάβει από προϊστάμενό του «γραπτό μέιλ με συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνω».

Ερωτηθείς για τις επικρίσεις του Νίκου Πλακιά, ο συνδικαλιστής είπε ότι το σωματείο των μηχανοδηγών έδωσε 100 σελίδες στις αρχές, βάσει των οποίων χτίστηκε η δικογραφία.

Ο ίδιος προανήγγειλε δικαστική προσφυγή κατά της Hellenic Train για την απόλυσή του, καθώς όπως είπε δεν υπήρχε κανενός είδους προειδοποίηση, ενώ την ίδια ημέρα είχε λάβει τις ιατρικές εξετάσεις του, ως μηχανοδηγός.

pronews.gr

Η Αιτωλοακαρνανία στο διαδίκτυο για ενημέρωση επι της ουσίας
west media call west media call west media call