Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:12: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Παρασκευή, 02 Σεπτεμβρίου 2022 20:02

Διαστημικός τουρισμός – Space Perspective: Έχουν ήδη πουληθεί 900 εισιτήρια

Ταξίδι στο διάστημα μέσα στην πολυτέλεια

H εταιρεία διαστημικού τουρισμού Space Perspective υπόσχεται στους επιβάτες ένα πιο άνετο και ασφαλές ταξίδι στην άκρη της στρατόσφαιρας. Το Spaceship Neptune έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στους επιβάτες πολύ χώρο για να κινούνται καθώς θα απολαμβάνουν πανοραμικές θέες 360 μοιρών στο διάστημα, σε ένα ταξίδι μέσα στην πολυτέλεια.

Η εταιρεία υπόσχεται ότι η εμπειρία θα είναι «πιο ασφαλής, πιο άνετη και ακόμη περισσότερο συναρπαστική» σε σύγκριση με την προηγούμενη ιδέα της για τον θαλαμίσκο.

«Η ομάδα συνεργάστηκε για να δημιουργήσει ένα εκπληκτικά στιβαρό, ασφαλές και απίστευτα κομψό και πολυτελές σύστημα για το Spaceship Neptune» είπε ο ιδρυτής της εταιρείας Taber MacCallum.

Με προγραμματισμένη έναρξη των εμπορικών πτήσεων στα τέλη του 2024, το Spaceship Neptune αποτελείται από έναν θαλαμίσκο συμπίεσης και με ελεγχόμενες τις κλιματικές συνθήκες στο εσωτερικό του, τον οποίο ανυψώνει ένα γιγαντιαίο αερόστατο υδρογόνου. Έχουν ήδη πωληθεί άνω των 900 εισιτηρίων και ήδη η εταιρεία δέχεται κρατήσεις για το 2025.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Η ανάρτηση στο Instagram

designboom 2 9 2022

pronews.gr