Παρασκευή, 15η Αυγούστου 2025  3:19: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Παρασκευή, 15 Αυγούστου 2025 10:26

Oι «θερμές» ευχές της Κ.Γκιλφόιλ στους Έλληνες με εικόνα της Παναγίας για τον Δεκαπενταύγουστο (φωτό)

Η πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκιλφόιλ, προχώρησε σε μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου, αποστέλλοντας θερμές ευχές στους Έλληνες.

Η εκλεκτή του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ για την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ελλάδα, επέλεξε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες, να προχωρήσει στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, με μια αναφορά στον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου.

Γκιλφόιλ: Ευχές στους Έλληνες για τον Δεκαπενταύγουστο με την Παναγιά την Βρεφοκρατούσα και τον Γαϊτάνο

Η Κ.Γκιλφόιλ απήυθηνε εγκάρδιες ευχές στους Έλληνες με μια δημοσίευσή που συνοδευόταν από την εικόνα της Παναγίας Βρεφοκρατούσας, ενώ στο φόντο ακουγόταν ο ύμνος «Αγνή Παρθένε Δέσποινα» με τη φωνή του Πέτρου Γαϊτάνου.

H μελλοντική πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ελλάδα πριν λίγες ημέρες σε άλλη της ανάρτηση είχε ανεβάσει μια φωτογραφία με λευκά κτίρια από κάποιο ελληνικό νησί και μια λεζάντα-διαφήμιση για το ελληνικό καλοκαίρι, που έγραφε: «Επιστήμονες ανακάλυψαν ότι ένα καλοκαίρι στην Ελλάδα θα προσθέσει 10 επιπλέον χρόνια στη ζωή σας» και άλλη μια φωτογραφία από πέτρινη εκκλησία με ένα χαρακτηριστικό εικόνισμα της Παναγίας πλαισιωμένο από αναμμένα κεριά.

Γκιλφόιλ: Ευχές στους Έλληνες για τον Δεκαπενταύγουστο με την Παναγιά την Βρεφοκρατούσα και τον Γαϊτάνο

Γκιλφόιλ: Ευχές στους Έλληνες για τον Δεκαπενταύγουστο με την Παναγιά την Βρεφοκρατούσα και τον Γαϊτάνο

pronews.gr

Η Αιτωλοακαρνανία στο διαδίκτυο για ενημέρωση επι της ουσίας
west media call west media call west media call