Δευτέρα, 21η Ιουλίου 2025  9:13: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Δευτέρα, 21 Ιουλίου 2025 16:18

Παράξενη ομίχλη «σκέπασε» τον Τσούτσουρο τα μεσάνυχτα - Ανεξήγητο φαινόμενο από το φαράγγι

Στις 12:30 βράδυ πυκνή ομίχλη αναδύθηκε από το εσωτερικό του οικισμού και κάλυψε τα πάντα. Ένα ασυνήθιστο φυσικό φαινόμενο καταγράφηκε τα μεσάνυχτα στον παραθαλάσσιο οικισμό Τσούτσουρος Ηρακλείου, προκαλώντας απορίες και ανησυχία στους κατοίκους.

Λίγο μετά τις 00:30, μια πυκνή ομίχλη ξεκίνησε να αναδύεται από το μικρό φαράγγι που διασχίζει το κέντρο του χωριού, δημιουργώντας ένα σκηνικό σχεδόν υπερφυσικό.

Το πιο παράδοξο στοιχείο ήταν η κατεύθυνση της ομίχλης. Αντί να εισέλθει από τη θάλασσα προς την ενδοχώρα, όπως συνηθίζεται σε παράκτιες περιοχές, το πυκνό στρώμα αχλύος φαίνεται πως ξεκίνησε από το εσωτερικό του φαραγγιού και επεκτάθηκε γρήγορα σε όλον τον οικισμό.

Η ομίχλη κάλυψε σχεδόν κάθε σημείο του χωριού, δημιουργώντας την αίσθηση ότι ο οικισμός είχε «σκεπαστεί» από ένα πέπλο. Κάτοικοι που βρέθηκαν έξω εκείνη την ώρα έκαναν λόγο για εικόνα απόκοσμη, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που προσπάθησαν να καταγράψουν το σπάνιο φαινόμενο με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Όπως αναφέρει η σελίδα Ναυσίνοος: «Ξαφνικά στις 12:30 το βράδυ από το μικρό φαράγγι που βρίσκεται μέσα στον οικισμό στον Τσούτσουρο άρχισε να βγαίνει παχιά ομίχλη, λες και ήταν κάποιο μηχάνημα εκεί που την παρήγαγε… ήταν παράξενο επειδή η ομίχλη συνήθως έρχεται από την θάλασσα και καλύπτει τα παράλια… Η ομίχλη σκέπασε ολόκληρο σχεδόν τον οικισμό σαν να ήθελε να τον καλύψει ή να κρύψει κάτι μέσα της … Το φαινόμενο αυτό δεν είναι συνηθισμένο στον Τσούτσουρο.»

neakriti.gr 

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 21 Ιουλίου 2025 17:00
Η Αιτωλοακαρνανία στο διαδίκτυο για ενημέρωση επι της ουσίας
west media call west media call west media call