Σάββατο, 4η Μαίου 2024  10:02: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024 19:24

Δημήτρης Κουτσούμπας: Σύσκεψη στο Αιτωλικό με σωματεία ψαράδων και εκπροσώπους αγροτικών συλλόγων (εικόνες)

Την αλληλεγγύη του ΚΚΕ στους αγώνες των εργαζομένων και των αγροτών, αλλά και στους αυτοαπασχολούμενους της περιοχής εξέφρασε ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος επισκέπτεται την Αιτωλοακαρνανία.

Η επίσκεψη του Δημήτρη Κουτσούμπα στην περιοχή ξεκίνησε από το Νοσοκομείο Μεσολογγίου, όπου συναντήθηκε με γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό.

Στη συνέχεια, στην κατάμεστη αίθουσα του παλιού Δημαρχείου του Αιτωλικού, είχε σύσκεψη με το Σωματείο των ψαράδων της Λιμνοθάλασσας Αιτωλικού – Μεσολογγίου και εκπροσώπους Αγροτικών Συλλόγων της περιοχής.

Στη σύσκεψη στο Αιτωλικό μίλησαν ο Θοδωρής Μπότας, πρόεδρος των αλιέων του Αιτωλικού, ο Βαγγέλης Κούσουλας, εκπρόσωπος του Αγροτικού Συλλόγου Νεοχωρίου, ο Δημήτρης Κομπλίτσης, δημοτικός σύμβουλος Ξηρομερίου και η Γεωργία Κοτσαλού, πρόεδρος του 15μελούς του Γυμνασίου Αιτωλικού.

O κ. Κουτσούμπας με την κόρη της σπουδαίας χαράκτριας Βάσως Κατράκη

Επίσης, πήρε τον λόγο η Μαριάννα Κατράκη, κόρη της σπουδαίας χαράκτριας Βάσως Κατράκη. Ο Δημήτρης Κουτσούμπας συναντήθηκε με την Μαριάννα Κατράκη και συζήτησαν για την ανάγκη να στηριχθεί το «Μουσείο Βάσως Κατράκη – Εικαστικό Κέντρο Χαρακτικής» στο Αιτωλικό.

Μετά το πέρας της σύσκεψης προσφέρθηκαν στον Γενικό Γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ τοπικά προϊόντα.

Επίσης, μέλη της ΚΝΕ του πρόσφεραν έναν πίνακα ζωγραφικής με τη γαΐτα της λιμνοθάλασσας ως θέμα του.

Δείτε εικόνες: 

Στη συνέχεια επρόκειτο να πραγματοποιήσει επίσκεψη  στην Κεντρική Αγορά του Αγρινίου (στην οδό Παπαστράτου) και αμέσως μετά, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, θα συζητούσε με  εκπροσώπους συλλόγων εμποροϋπαλλήλων και καταστηματαρχών της πόλης.

sinidisi.gr