Πέμπτη, 2η Μαίου 2024  5:43: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2024 18:50

Ομιλία του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου στην Βουλή για διάφορα επίκαιρα θέματα

Ομιλία του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου στην Βουλή, κατά την συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Ισότητα στον πολιτικό γάμο, τροποποίηση του Αστικού Κώδικα και άλλες διατάξεις».

Το 2023 ήταν χρονιά – σοκ για τις γεννήσεις. Είχαμε μόνον 73.000 γεννήσεις στην Ελλάδα! Είναι οι λιγότερες που έχουν καταγραφεί τα τελευταία 9 χρόνια!

Η Ελλάδα πεθαίνει δημογραφικά και εμείς ασχολούμαστε με τον γάμο των ομοφυλοφίλων. Ο ελληνικός πληθυσμός θα μειωθεί κατά 30% έως το 2100. Θέλετε να φτιάξουμε σε 20, σε 30 σε 50 χρόνια ένα μουσείο του ελληνικού έθνους, για να έχουμε να το θυμόμαστε. Όπως ακριβώς έχει γίνει με τους Σουμέριους και με τους Χετταίους. Από το 2019 φωνάζω να μιλήσουμε για το δημογραφικό και δεν υπάρχει βούληση γι’ αυτό. Αντίθετα θέλετε να το λύσετε μέσω της λαθρομετανάστευσης.

Η ΝΔ προσκυνά τη νέα θρησκεία της WOKE ατζέντας. Λένε διαρκώς ότι το κράτος νομοθετεί και η Εκκλησία πρέπει να ασχολείται με τα δικά της ζητήματα. Εδώ μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου του κου. Μαρινάκη, εισβάλλετε στα χωράφια της Εκκλησίας, ορίζοντας μέχρι και το τι είναι αμαρτία. Η Εκκλησία είναι η Ελληνική Κοινωνία και πρέπει να μιλάει. Έρχεστε να επιβάλετε μια νέα θρησκεία για εσάς. Την WOKE θρησκεία. Η WOKE κουλτούρα είναι στην πραγματικότητα μία νέα (κοσμική) θρησκεία. Έχει τις δομές (κοινωνία των πολιτών), έχει τα δόγματα (το φύλο είναι φάσμα), έχει τις τελετές (gay pride), έχει τους ιεροεξεταστές (cancel culture) και επιδιώκει να αποβάλει τον χριστιανισμό από τον δημόσιο χώρο, προκειμένου να είναι αυτή ο αποκλειστικός νομέας του. Με αυτό τον τρόπο διχάζετε τον λαό. Εδώ και πέντε χρόνια διχάζετε τον λαό, με τα Lockdown, με τα εμβόλια, τώρα με αυτό.

Προσκυνάτε ό,τι δυτικόφερτο και αντιφατικό υπάρχει. Και εμείς με την Δύση είμαστε, αλλά με την υγιή Δύση. Εάν ψηφιστεί ο νόμος για τον γάμο των ομοφυλόφιλων ανοίγει ο ασκός του Αιόλου. Θα πρέπει να αναγνωριστούν δικαιώματα σε: διαφορετικές τουαλέτες (στις ΗΠΑ υπάρχουν!), παρένθετες μητέρες, τρίτο φύλο στα σχολεία, θα πρέπει να υπάρχει ποσοστό επί των προσλήψεων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, θα σταματήσουμε να αναφερόμαστε σε «μητέρα» και «πατέρα» και θα αναφερόμαστε σε «γονέα1» και «γονέα2». Δεν υπάρχουν μόνο κοινωνικές, αλλά και οικονομικές επιπτώσεις. Πού θα σταματήσει όλη αυτή η τρέλλα; Αν ψηφιστεί το ν/σ για τον γάμο των ομοφυλόφιλων θα πρέπει να μπει ποσόστωση και στην βουλή για όλα τα φύλα! Πόσα είναι; Ξέρει κάποιος; Ας μας πει…

Αποδέχεστε ό,τι παρανοϊκό φέρνει η Δύση και το λέω γιατί βλέπω κάποια παρανοϊκά πράγματα. Έχω εδώ (δείχνει φωτο) ένα απόσπασμα από την «σεξουαλική αγωγή» του Π.Ο.Υ., που αρχίζει από την γέννηση του παιδιού. Αναφέρει λοιπόν ότι στις ηλικίες από 0 έως 4 ετών, τα παιδιά πρέπει να διδάσκονται για την απόλαυση και την ευχαρίστηση όταν αγγίζουν το σώμα τους, συμπεριλαμβανομένου του αυνανισμού, στην πρώιμη παιδική ηλικία των 0 έως 4 ετών!!! Δύση! Μπράβο. Και μην μου πείτε πάλι για επιστήμες. Για εμάς αυτές οι απόψεις οδηγούν στον απανθρωπισμό του ανθρώπου. Βγάζει τον άνθρωπο εκτός φυσικό πρόσωπο και ιδιότητα εκτός κοινωνίας.

Είστε οπαδοί της πολιτικής ορθότητας. Η δικτατορία της πολιτικής ορθότητας οδηγεί τον κόσμο προς τις παραδοσιακές αξίες. Ο Ουμπέρτο Έκο είχε πει: «…η πολιτική ορθότητα τείνει να μετατραπεί σε νέας μορφής φονταμενταλισμό. Σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, θέματα που συχνά ενοχλούν και τυγχάνουν επιτιμητικών χαρακτηρισμών, ειρωνικών σχολίων και χλευασμού απόψεων, οι ανησυχίες μεγάλου μέρους του πληθυσμού αγνοούνται στο πλαίσιο μιας «πολιτικής ορθότητας», που θεωρεί ότι ως θέσφατο κατέχει την απόλυτη ορθότητα μιας άποψης, η οποία δεν δέχεται καν επανεξέτασης.

Όσο ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ φέρεστε έτσι απέναντι στην κοινωνία και σε όσα ενώνουν τα παιδιά με την κοινωνία, τόσο θα απομακρύνεστε από αυτήν και τόσο πιο κοντά θα έρχεστε την κατάρρευση. Εμείς είμαστε το μόνο ανάχωμα που μπορεί να σταματήσει την κατάρρευση της χώρας.

Στην πρόσφατη συζήτηση για τους λαθρομετανάστες, είχαμε την τυπική εφαρμογή της σύγχρονης πολιτικής ορθότητας. Είχαμε δήλωση υπουργού που είπε ότι γίνονται αποδεκτοί στην χώρα οι λαθρομετανάστες για γεωστρατηγικούς λόγους. Πού το είδατε αυτό; Άλλη  δήλωση υπουργού, που ισχυρίστηκε ότι ο γάμος των ομοφυλόφιλων ενώνει το έθνος. Άλλη δήλωση  από το βήμα της βουλής πως «όσοι αρνούνται τη δυνατότητα του γάμου στα ομόφυλα ζευγάρια, αποδυναμώνουν τον θεσμό του γάμου»! Μα αυτό δεν είναι λογική. Εκτίθεστε με αυτά που λέτε. Γάμος είναι η μάνα, ο πατέρας και τα παιδιά. Δεν σας λέμε αρλούμπες ούτε μπουρδολογούμε!  

Σε όλη αυτή την παράνοια, σας έχει απαντήσει ο μέγας Γιώργος Σεφέρης, όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι είμαστε απόγονοι του Λεωνίδα και του Θεμιστοκλή. Είπε λοιπόν: «όχι. Είμαστε απόγονοι της μάνας, που μας μίλησε ελληνικά, προσευχήθηκε ελληνικά, μας νανούρισε με παραμύθια για τον Οδυσσέα, τον Ηρακλή, τον Λεωνίδα και τον Παπαφλέσσα και ένιωθε την ψυχή της να βουρκώνει τη Μεγάλη Παρασκευή μπροστά στο ξόδι του Θεανθρώπου».

Αυτό που με ενοχλεί είναι ένας ιδιότυπος ρατσισμός για την αντίθετη άποψη, κατά τον οποίο αποδίδονται γενικόλογοι χαρακτηρισμοί στην άλλη άποψη, μπαίνουν ταμπέλες σε διαφωνούντες, καθιστώντας τους αντικείμενο χλευασμού. Ουσιαστικά δεν γίνεται καμμία συζήτηση επί των διαφωνιών. Εμείς δεχόμαστε εσάς, εσείς δεν δέχεστε την δική μας διαφορετικότητα. Και το ΚΚΕ διαφωνεί μαζί σας. Τι σημαίνει αυτό; Πως όποιος διαφωνεί μαζί σας είναι τρελλός;

Μιλάτε για δικαιώματα όταν υπάρχει μίσος και ελληνοφοβία ανάμεσά σας. Υπάρχει ρατσισμός εναντίον ο,τιδήποτε φυσιολογικού. Αν είχαμε ως σύνθημα «ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΟΙ ΓΚΕΪ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΣΒΙΕΣ. ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ, ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΥΓΕΙΕΣ» θα είχαμε παρέμβαση εισαγγελέα και θα μας έβαζαν στη φυλακή βάσει του αντιρατσιστικού νόμου. Όταν στα gay pride ή σε διαδηλώσεις των gay ακούγονται συνθήματα όπως «ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΣ, ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ», δεν τρέχει τίποτα. 

Λειτουργείτε με φόβο και τρόμο. Λέτε ότι θα τεθούν εκτός κυβέρνησης στον ανασχηματισμό όποιοι δεν υπερψηφίσουν το ν/σ, με εξαίρεση τον κο. Βορίδη. Το ερώτημα που γεννάται είναι: γιατί όλοι, εκτός του κου. Βορίδη; Τον ετοιμάζετε για νέο κόμμα, για τους δήθεν δεξιούς; Και γιατί θα τεθούν εκτός κυβέρνησης και όχι εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας; Ή πάτε συντεταγμένα και ψηφίζετε ή όσοι τεθούν κατά της γνώμης του πρωθυπουργού καρατομούνται.

Είναι αργά για δάκρυα κύριοι της ΝΔ. Κάποιοι βουλευτές της ΝΔ ετοιμάζονται να «καταψηφίσουν» το ν/σ. Πρόκειται για υποκρισία! Είναι οι ίδιοι που ανέχτηκαν την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών, είναι οι ίδιοι που ψήφισαν την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, είναι οι ίδιοι που χώρισαν την εθνική κυριαρχία, ψηφίζοντας την στρατιωτική συμφωνία με τις ΗΠΑ. Είναι οι ίδιοι που υπερψήφισαν τους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας ξεσπιτώνοντας τους Έλληνες, ανοίγοντας την κερκόπορτα στα funds. Είναι οι ίδιοι που ψήφισαν υπέρ της νομιμοποίησης των παράνομων μεταναστών, είναι οι ίδιοι που εξακολουθούν να στηρίζουν την κυβέρνηση, η οποία σήμερα νομιμοποιεί τον γάμο των ομοφυλοφίλων. Όποιος έχει τα κότσια ή παραιτείται ή έρχεται, ψηφίζει και ρίχνει την κυβέρνηση.  

Πετύχατε όλοι να είναι ίδιοι εδώ μέσα. Συγκυβερνάτε και οι τρεις μαζί. Έχετε απαξιώσει όλο το πολιτικό σύστημα. Εμείς εδώ δεν έχουμε κυβέρνηση. Έχουμε κυβερνώσα βουλή. Διότι όποτε χρειαστεί να ψηφιστεί ένα ν/σ ανθελληνικό. Αντιλαϊκό, αντιχριστιανικό, έρχονται οι χρήσιμοι των άλλων κομμάτων και ψηφίζουν. Έχουμε μια κυβερνώσα βουλή, έχουμε funds, έχουμε Πρέσπες, έχουμε ΔΕΗ, σήμερα έχουμε αυτό το ν/σ. όλοι μαζί στο ίδιο μαγαζί με αφεντικά τους ολιγάρχες.

Η Ελληνική Λύση λειτουργεί υπέρ των πολιτών και όχι υπέρ των ολιγαρχών. Δίνει μάχες για τον Έλληνα αγρότη, τον Έλληνα εργάτη, τον υπάλληλο, τα πλαγιά λαϊκά στρώματα, τον εφοπλιστή αν θέλετε, αλλά με τη νομιμότητα. Δίνει μάχη για την Ελληνίδα μάνα, εντός και εκτός συνόρων. Η Ελληνική Λύση δεν βλέπει τον πολίτη ως ψήφο αλλά ως Έλληνα!

Η Ελληνική Λύση δεσμεύεται πως ως κυβέρνηση ο πρώτος νόμος της θα είναι η κατάργηση του συγκεκριμένου ν/σ.

Απευθύνομαι στο ΠΑΣΟΚ και θα σας θυμίσω τι έλεγε ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου για να δείτε τι αναντιστοιχία υπάρχει σήμερα. Έλεγε λοιπόν ο Α.Παπανδρέου, αναφορικά με την θέση της Ελλάδας στις παραχωρήσεις που θα της ζητηθούν: «…η απάντησή μας προς όλους θα είναι ότι η Ελλάδα είναι σε θέση να συζητήσει. Η Ελλάδα με κανένα τρόπο να μην παραχωρήσει κυριαρχικά δικαιώματα. Ούτε ένα βήμα πίσω. Μόνο μια Ελλάδα με έναν λαό που να πιστεύει στο έθνος και στην πατρίδα, μπορεί να επιβάλει την ειρήνη στο Αιγαίο». Ο Α.Παπανδρέου μίλησε για έθνος. Αυτό είναι το λατρεμένο ΠΑΣΟΚ, που δεν έχει καμμία σχέση με το σημερινό, με το δικό σας ΠΑΣΟΚ.

Απευθύνομαι στους βουλευτές της ΝΔ

….σε περιμένω να ‘ρθει και πάλι, μαζί να φτιάξουμε μια Ελλάδα μεγάλη, μαζί να γράψουμε λαμπρή ιστορία, ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η θρησκεία, ζήτω η Νέα Δημοκρατία….

Ξαναπείτε το το βράδυ, όταν θα ψηφίσετε το ν/σ.

Επί 5 χρόνια προδίδετε τη ΝΔ. Αν κάποιος σε προδώσει μία φορά, το λάθος είναι δικό του, αν σε προδώσει δεύτερη φορά το λάθος είναι δικό σου.

Κλείνοντας θα πω ότι, θα πρέπει να γυρίσουμε το χρόνο πίσω. Νομίζω πως πρέπει να πάμε στην Επίδαυρο, να ξανακάνουμε εθνοσυνέλευση και να ξαναφτιάξουμε το ελληνικό κράτος από την αρχή. Να φτιάξουμε ένα ελληνικό κράτος, όπου έθνος, πατρίδα, κράτος θα συμπορεύονται με τα λαϊκά στρώματα. Το παρόν δεν διορθώνεται.