Κυριακή, 5η Μαίου 2024  3:06: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2023 18:15

Μεσολόγγι: Καφέ στην κουζίνα της κ. Αθηνάς Παπαχρήστου έψησε ο Στέφανος Κασσελάκης

Με χαρακτηριστική άνεση μπροστά στον τηλεοπτικό φακό ο Στέφανος Κασσελάκης, «σκηνοθετώντας» ουσιαστικά το αποτέλεσμα που θα προβαλλόταν από τα μέσα ενημέρωσης, συναντήθηκε με τη Μεσολογγίτισσα  κ. Αθηνά Παπαχρήστου η οποία με το υστέρημά της δώρισε ένα ασθενοφόρο τελευταίας τεχνολογίας στο ΕΚΑΒ και συγκίνησε το πανελλήνιο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έφτιαξε μόνος του τον ελληνικό καφέ δείχνοντας ότι αισθάνεται «σαν στο σπίτι του». «Θες καφούλη;» τον ρώτησε με γλυκύτητα η συνταξιούχος και αυτός θεώρησε σωστό να μην  κουράσει τόσο την ίδια την οικοδέσποινα όσο και την κυρία που είχε στη συντροφιά της αλλά και να… δημιουργήσει μοναδικά, για πολιτικό αρχηγό, στιγμιότυπα. Έψησε μόνος του ελληνικό καφέ στην κουζίνα και οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν διασκεδαστικές. Με διάθεση αβροφροσύνης και χιούμορ ο Στέφανος Κασσελάκης τη ρώτησε αν είναι γεννημένη το ‘ 75 και η κατάφασή της συνοδεύτηκε από την προσθήκη «δίχως τα καλοκαίρια!».

Σε άλλο σημείο της συνάντησής τους όταν ο πολιτικός ανέφερε ότι ακολούθησε τον «Αλέξη» η κ. Παπαχρήστου τον ρώτησε αν εννοεί τον Τσίπρα και χαμογελώντας σχολίασε ότι «είναι καλός αυτός!».

Στο σκέλος της συνομιλίας τους που αφορούσε τη δωρεά του ασθενοφόρου, η συνταξιούχος αγρότισσα παραδέχτηκε ότι έκανε οικονομίες από τα 12 της χρόνια και τελικά το κομπόδεμα της, μαζί με τα έσοδα από την πώληση ενός χωραφιού, δόθηκαν για ιερό σκοπό.

Τι αναφέρει στην ανάρτηση του ο Στέφανος Κασσελάκης για τη συνάντησή τους

Μεσολόγγι.

Ζήτησα να δω την Αθηνά Παπαχρήστου. Τη «γιαγιά» όλων μας, που από το κομπόδεμά της αγόρασε ασθενοφόρο για το ΕΚΑΒ.

Την ευχαρίστησα για το φιλότιμό της. Το φιλότιμο όμως, το 2023, δεν μπορεί να υποκαθιστά το Κράτος. Το λέει κι εκείνη: «Θέλω να βγει ένας άνθρωπος, κάπως να ισάξει ετούτο το κράτος».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης της είχε τηλεφωνήσει να την ευχαριστήσει. Της είχε πει ότι θα πάει να τη δει. Η κυρία Αθηνά τού απάντησε: «Να ‘ρθεις αλλά πάρε και κανένα ασθενοφόρο».

sinidisi.gr

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2023 14:37