Κυριακή, 5η Μαίου 2024  2:43: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2023 18:32

20 χρόνια αφότου σαν σήμερα (16/11) σκοτώθηκε ο «Ζητάς» Παναγιώτης Δήμος από τα Όχθια

Σαν σήμερα, 16 Νοεμβρίου, το 2003, ο Αστυφύλακας Παναγιώτης Δήμος τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια καταδίωξης. Το άτυχο ένστολο δεν ξέχασε η Αστυνομία που προέβη σε ανάρτηση.

Ο Παναγιώτης Δήμος  γεννήθηκε το 1970, καταγόταν από τα Όχθια  Αιτωλοακαρνανίας και υπηρετούσε στην Ομάδα «Ζ», τ

Στις 16 Νοεμβρίου 2003, η υπηρεσιακή μοτοσυκλέτα που οδηγούσε εξετράπη της πορείας της, με υπαιτιότητα του οδηγού της μοτοσυκλέτας που καταδίωκε, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε στύλο φωτεινού σηματοδότη, και να τραυματιστεί θανάσιμα.


Ήταν απογευμα της 16ης Νοεμβρίου 2003. Η κίνηση στη Βασιλέως Κωνσταντίνου έχει διακοπεί. Στη μεση του δρόμου, υπηρεσιακό δίκυκλο της Ομάδας «Ζ». Αιματηρά εντυπώματα στο οδόστρωμα. Μια γυναίκα σοκαρισμένη περιγράφει τα όσα είδε ενώ ανέβαινε προς την Παυσανίου. «Κλώτσησε την μηχανή του Αστυνομικού και ακούστηκε το γκαζι της μηχανης του ενώ έφευγε. Ο Αστυνομικός νεκρός ήταν στο δρόμο».

Ο Αστυφύλακας της «Ζ», Παναγιώτης Δήμος, είχε προσάγει στο ΑΤ Ακροπόλεως από κοινού με το «ζευγάρι» του, άτομο ύστερα απο έλεγχο και απο αποχώρησαν όταν εντόπισαν αναβάτη δικύκλου και ακολούθησε καταδίωξ

Στη Συμβολή της Βασιλέως Κωνσταντίνου και Παυσανίου, ο αναβάτης του δικύκλου με λάκτισμα χτύπησε το υπηρεσιακό δίκυκλο του Αστυνομικού με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να εκτραπεί της πορείας του, να προσκρούσει σε στήλο φωτισμού και να πέσει στο οδόστρωμα τραυματισμένος θανάσιμα.

Πληροφορίες και από nantiareport.com 

agrinionews.gr