Κυριακή, 5η Μαίου 2024  8:40: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 14:39

Η Σταρακά φέρνει στη Βουλή το δίκαιο αίτημα των χωριών Αμβρακιά και Αργυρό Πηγάδι για ασφαλτοστρώσεις

Ανταποκρινόμενη άμεσα σε υπόμνημα που απέστειλαν προς τον πρωθυπουργό με κοινοποίηση σε όλους τους βουλευτές του νομού Αιτωλοακαρνανίας ο σύλλογος των απανταχού Αμβρακιωτών Τριχωνίδας μαζί με τον σύνδεσμο των απανταχού Αργυροπηγαδιτών Τριχωνίδας, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Χριστίνα Σταρακά κατέθεσε αναφορά προς τον υπουργό υποδομών ζητώντας πλήρη ενημέρωση για τις ενέργειες της κυβέρνησης προκειμένου να δοθεί λύση στο πρόβλημα οδικής πρόσβασης στα ορεινά χωριά του δήμου Θέρμου που κινδυνεύουν από ολοκληρωτική ερημοποίηση.

Σε σχετική της δήλωση η Χριστίνα Σταρακά σημειώνει τα εξής:

«Ήρθε στα χέρια μου το αξιοπρεπέστατο και εμπεριστατωμένο υπόμνημα που απέστειλαν στον πρωθυπουργό ο σύλλογος των απανταχού Αμβρακιωτών Τριχωνίδας μαζί με τον σύνδεσμο των απανταχού Αργυροπηγαδιτών Τριχωνίδας. Εκφράζουν την ειλικρινή και έντονη ανησυχία τους για τον κίνδυνο ερημοποίησης των χωριών τους,  Αμβρακιά και Αργυρό Πηγάδι του Δήμου Θέρμου, λόγω της εξαιρετικά δύσκολης πρόσβασης σε αυτά εξαιτίας του δρόμου, ο οποίος σε μεγάλο μέρος είναι ακόμα χωματόδρομος.

Κατέθεσα αμέσως σχετική αναφορά προς τον υπουργό υποδομών και μεταφορών, ζητώντας πλήρη ενημέρωση για τις ενέργειες της κυβέρνησης προκειμένου να δοθεί επαρκής απάντηση στις ανησυχίες.

Δεν θα το αφήσουμε το ζήτημα μέχρι να υπάρξει λύση. Είμαι και είμαστε εδώ ως ΠΑΣΟΚ να υπερασπιστούμε κάθε  δίκαιο αίτημα που υπηρετεί τον πολίτη, σε κάθε γωνιά του τόπου μας».