Κυριακή, 5η Μαίου 2024  6:38: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2023 19:00

Αγρίνιο: Πλήθος κόσμου στην κηδεία του γιατρού Θ. Παπαπάνου – Συγκίνηση στο ύστατο “χαίρε” (εικόνες)

Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (3.11.23) o γιατρός Θανάσης Παπαπάνος που κηδεύτηκε σε κλίμα συγκίνησης στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας, στο Αγρίνιο, παρουσία πλήθους κόσμου.

Τραγικές φιγούρες η σύζυγος και τα δύο τους παιδιά  που από τη μια στιγμή στην άλλη πρέπει να πορευθούν με την τραγική απώλεια του αγαπημένου τους προσώπου.

Γιατροί του Νοσοκομείου Αγρίνιου το οποίο υπηρέτησε από τη θέση του διευθυντή της Ορθοπεδικής τα δύο τελευταία χρόνια, προσωπικό όλων των ειδικοτήτων, φίλοι, παλιοί του συμμαθητές βρέθηκαν στο ναό για να συμπαρασταθούν στην οικογένεια και να αποχαιρετήσουν για πάντα το σπουδαίο επιστήμονα και άνθρωπο.

Στον επικήδειο που εκφώνησε φανερά συγκινημένος ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Γιώργος Αγραφιώτης εξήρε το χαρακτήρα , το ήθος και την επιστημοσύνη του συναδέλφου του Θ. Παπαπάνου που “έφυγε” ξαφνικά στα 62 του χρόνια.

Στεφάνια, εκτός από τα συγγενικά και φιλικά του πρόσωπα, έστειλαν μεταξύ άλλων: ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ, ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Νοσοκομείου Αγρινίου, το Ιατρικό και το Νοσηλευτικό Προσωπικό της Ορθοπεδικής Κλινικής του Νοσοκομείου Αγρινίου,  η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αιτωλοακαρνανίας, το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Αγρινίου, το Αναισθησιολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Αγρινίου, το Ιπποκράτειο Ίδρυμα Αγρινίου και οι συμμαθητές του από το 2ο Λύκειο Αγρινίου.

Πηγή φωτογραφίας Θ. Παπαπάνου: e-maistros.gr

sinidisi.gr