Τις επόμενες κινήσεις τους καθόρισαν οι αγρότες στη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στη Νίκαια, όπου αποφασίστηκε ο αποκλεισμός των σηράγγων για τη διέλευση των φορτηγών στα Τέμπη.
Σύμφωνα με τις αποφάσεις που ελήφθησαν, αύριο, στις 11:30 το πρωί, οι αγρότες θα ξεκινήσουν από το μπλόκο της Νίκαιας και θα προχωρήσουν σε αποκλεισμό των σηράγγων για τη διέλευση των φορτηγών στα Τέμπη, παρατάσσοντας τα τρακτέρ τους, ενώ ελεύθερα θα περνούν τα ΙΧ και τα λεωφορεία.
Από την Τρίτη, οι αγρότες αποφάσισαν πως εκτός από την ΛΕΑ που είναι ήδη ανοικτή, θα δώσουν στην κυκλοφορία και μια ακόμη λωρίδα ανά κατεύθυνση για τους εκδρομείς (ΙΧ και λεωφορεία), αλλά δεν θα επιτρέπουν την διέλευση των φορτηγών τα οποία θα κινούνται από παρακαμπτήριους δρόμους.
Δείτε φωτογραφίες:
Πηγή: protothema.gr






















