Σάββατο, 18η Μαίου 2024  10:17: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 04 Μαϊος 2024

Στο Νοσοκομείο Αγρινίου επέλεξε να περάσει το βράδυ της Ανάστασης η βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Χριστίνα Σταρακά. Εκεί περιηγήθηκε στα τμήματα, όπου είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει τις αναστάσιμες ευχές με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό .

Είχε προηγηθεί εξάλλου χθες η επίσκεψη της σε ηλικιωμένους που φιλοξενούνται στο Γηροκομείο Χριστιανικής Ένωσης Αγρινίου, εκεί όπου αντάλλαξε θερμές ευχές για καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα με τους τρόφιμους και το προσωπικό, μοιράζοντας πασχαλινά τσουρέκια.

Σε δηλώσεις της η βουλευτής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εύχομαι στους νοσηλευόμενους να γυρίσουν γρήγορα στο σπίτι τους και στις οικογένειες τους. Θέλω παράλληλα να ευχαριστήσω όλους τους εργαζόμενους στο νοσοκομείο για την προσφορά τους και για την αυταπάρνηση με την οποία εκτελούν τα καθήκοντα τους, ιδιαίτερα τις γιορτινές αυτές ημέρες. Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε όλες και όλους, το Άγιο Φως ας γεμίσει τις ψυχές και τις ζωές μας, χαρίζοντας μας υγεία, δύναμη και ευημερία!»

Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ τίμησε τους απαγχονισθέντες της Μεγάλης Παρασκευής του 1944 στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου και τους εκτελεσθέντες της Αγίας Τριάδας καταθέτοντας στεφάνι.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, αντιπροσωπεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, αποτελούμενη από τον Γραμματέα Γιώργο Ξενάκη και το μέλος της Γραμματείας Αλέξανδρο Ρήγα, κατέθεσαν το πρωί της Μ. Παρασκευής στεφάνι στο μνημείο των τριών απαγχονισθέντων πατριωτών, την Μ. Παρασκευή του 1944, στην πλατεία Δημοκρατίας.

Η εκτέλεση των Αβραάμ Αναστασιάδη, Πάνου Σούλου και Χρήστου Σαλάκου, μαζί με την εκτέλεση των 117 πατριωτών στην Αγία Τριάδα την ίδια ημέρα από τους ναζί κατακτητές και τους ντόπιους συνεργάτες τους, 80 χρόνια μετά, αποτελούν άσβεστο φάρο μέχρι τις μέρες μας, για έναν διαρκή αγώνα για ελευθερία και δημοκρατία, απέναντι στον φασισμό, σημειώνεται από τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.

sinidisi.gr

Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ανοικτό φαίνεται ότι είναι το ενδεχόμενο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης να παραστεί στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό του πολιούχου του Αγρινίου, Αγίου Χριστοφόρου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι σκέφτεται πολύ σοβαρά να συνδυάσει προγραμματισμένη επίσκεψή του στην Άρτα με την παρουσία του και στο Αγρίνιο και μάλιστα σε μια εξαιρετικά σημαντική ημέρα για την πόλη.

Σημειώνεται πάντως ότι στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων που δημοσιοποιήθηκε σήμερα, Μεγάλο Σάββατο (4.5.24) αναφέρεται ότι την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει η υφυπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Μαρία –Αλεξάνδρα Κεφάλα. Παρόλα αυτά οι πληροφορίες που γίνονται γνωστές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να ανακοινωθεί έστω και την τελευταία στιγμή η παρουσία του πρωθυπουργού.

Μένει να αποδειχθεί αν ο ίδιος και οι συνεργάτες του θα κανονίσουν με τέτοιο τρόπο το πρόγραμμα ώστε να περιλαμβάνει επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη όχι σε μία αλλά σε δύο Περιφέρειες (Δυτική Ελλάδα, Ήπειρος).

Φωτογραφία: Eurokinissi

sinidisi.gr

Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ