Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  3:10: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2019 17:24

Τα πόθεν έσχες βουλευτών και δημάρχων της Αιτωλοακαρνανίας

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα πόθεν έσχες των πολιτικών των τριών τελευταίων ετών και ειδικότερα για τις χρήσεις 2015 (αναδημοσίευση), 2016 και 2017.

Oι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης θα παραμείνουν αναρτημένες στον διαδικτυακό τόπο της Βουλής για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η θητεία των υπόχρεων, πλέον τριών ετών από τη λήξη αυτής.

Συγκεκριμένα, στη σελίδα της Βουλή δημοσιοποιήθηκαν τα πόθεν έσχες έτους 2018 ( χρήση 2017) και τα πόθεν έσχες έτους 2016 ( χρήση 2017) του Πρωθυπουργού τωνΑρχηγών των πολιτικών κομμάτων (που εκπροσωπούνται στο Εθνικό ή το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, καθώς και όσων λαμβάνουν κρατική χρηματοδότηση) – Υπουργών – αναπληρωτών Υπουργών – Υφυπουργών – βουλευτών – ευρωβουλευτών-Περιφερειαρχών – Δήμαρχων – όσων διαχειρίζονται τα οικονομικά των πολιτικών κομμάτων που εκπροσωπούνται στο Εθνικό ή το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, καθώς και όσων λαμβάνουν κρατική χρηματοδότηση.

Δείτε (πατώντας στη λέξη δήλωση) τα πόθεν έσχες 2018 ( χρήση 2017) πρώην και νυν βουλευτών, του πρώην περιφερειάρχη  και (πρώην και νυν) δημάρχων της Αιτωλοακαρνανίας:

 
ΕπώνυμοΌνομαΔήλωση
ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΘΕΟΔΩΡΟΣ Δήλωση
ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ Δήλωση
ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δήλωση
ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δήλωση
ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Δήλωση
ΚΟΙΜΗΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Δήλωση
ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Δήλωση
ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ Δήλωση
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δήλωση
ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Δήλωση
ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δήλωση
ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δήλωση
ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΣΑΛΜΑΣ ΜΑΡΙΟΣ Δήλωση
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΑΡΙΑ Δήλωση

agrinionews.gr