Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  5:32: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019 17:19

Απολογισμός – αποχαιρετισμός του Απόστολου Κοιμήση στον δήμο Αμφιλοχίας

Μέσα σε θερμό και συγκινητικό κλίμα, με παρουσία μελών του Δημοτικού συμβουλίου και δημοτών, πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 21 Αυγούστου ο απολογισμός της θητείας της δημοτικής αρχής και παράλληλα ο αποχαιρετισμός του δημάρχου Απόστολου Κοιμήση από τη θέση του δημάρχου αλλά και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Στην εκδήλωση εκτός από τα μέλη του ΔΣ της παράταξης του δημάρχου παρευρέθηκαν ο επικεφαλής της μείζον αντιπολίτευσης κ. Γιάννης Πρεβεζιάνος, η κ. Σοφία Ανδρίκουλα και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Βαγγέλης Μύγας.

Έκδηλη η συγκίνηση στα πρόσωπα των συνεργατών αλλά και του ίδιου του Δημάρχου.

Συνεργάτες, με τους οποίους από το 1998 μέχρι σήμερα έδωσαν έξι εκλογικές αναμετρήσεις, κέρδισαν τις τέσσερις και κυβέρνησαν τον τόπο για 17 ολόκληρα χρόνια.

Ο κ. Κοιμήσης έκανε μια αναδρομή στα 33 χρόνια της πολιτικής του πορείας και πως ο ίδιος την βίωσε από οποιοδήποτε πόστο.

Στο μεγαλύτερο μέρος της ομιλίας έγινε απολογισμός της 17ετης θητείας υποδομές που πραγματοποιήθηκαν, τι δεν έγινε και για ποιο λόγο και τι αφήνει πίσω της φεύγοντας η δημοτική αρχή.
«Παραλάβαμε την 1/1/2003 έναν Δήμο με χρέη και αφήνουμε ταμειακά διαθέσιμα 2,3 εκατομμύρια ευρώ, 12,5 εκατομμύρια σε έργα που είναι σε εξέλιξη και 45 εκ. ευρώ σε έτοιμες μελέτες» είπε ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο κ. Κοιμήσης.

Τη Δευτέρα 26 Αυγούστου ο κ. Κοιμήσης έχει προγραμματισμένη συνάντηση με όλους τους υπαλλήλους του δήμου Αμφιλοχίας, την Τρίτη 27 Αυγούστου θα γίνει ενημέρωση της νέας δημοτικής αρχής και την Παρασκευή 30 Αυγούστου θα γίνει η τελετή παράδοσης – παραλαβής.

Πηγή: e-maistros.gr