Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:25: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2019 14:28

Σταύρος Καραγκούνης: «Βάζουμε τέλος στα πολιτικά τζάκια και με καθαρά πρόσωπα προχωράμε μπροστά»

Βρισκόμαστε στη τελική ευθεία για τις κάλπες της 7ης Ιουλίου και η πολιτική διαμάχη κορυφώνεται σε μια προεκλογική περίοδο που χαρακτηρίζεται από την προπαγάνδα, τη λάσπη και τη παραπληροφόρηση που έχει στήσει ο μηχανισμός του ψέματος ενός διεφθαρμένου πολιτικού και μιντιακού καθεστώτος.

Εμείς δεν κρυβόμαστε πίσω από πληκτρολόγια και πλατό με δημοσιογράφους μελλοντικούς συνυποψηφίους, εμείς τολμάμε να τα βάλουμε μαζί τους. Όπως έκανε και ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και κέρδιζε την εκτίμηση των τηλεθεατών. Τέσσερα χρόνια τώρα, τα βάλαμε με θεριά ανήμερα και δεν θα φοβηθούμε το παλιό πολιτικό κατεστημένο της ολιγαρχίας και της διαπλοκής που λυμαίνεται αχόρταγα και ανερυθρίαστα τη χώρα μας.

Άρχισαν ήδη να ράβουν υπουργικά κοστούμια, τους έλειψαν οι καρέκλες της εξουσίας, με τις οποίες γεννήθηκαν και μεγάλωσαν, αλλά η διακυβέρνηση του κράτους δεν είναι κληρονομικό δικαίωμα. Αυτός που θα αποφασίσει ποιος θα κυβερνήσει αυτόν τον τόπο από Δευτέρα είναι ο ελληνικός λαός.

Το ποτάμι των πολλών, το λαϊκό ποτάμι, γιγαντώνεται μέρα με τη μέρα όσο πλησιάζουμε στις κάλπες. Κι αυτό έχει πανικοβάλλει τους αντίπαλους μας. Την Κυριακή 7 Ιουλίου βάζουμε τέλος στα πολιτικά τζάκια, στους πολιτικούς κομήτες του τόπου σε αυτούς που λεηλάτησαν τη χώρα. Την Κυριακή 7 Ιουλίου με καθαρά χέρια και καθαρά πρόσωπα προχωράμε μπροστά για μια Ελλάδα ανεξάρτητη και δυνατή της προκοπής, της δημιουργίας, της προοπτικής. Για μια Αιτωλοακαρνανία σταυροδρόμι ανάπτυξης, ιστορίας και πολιτισμού.

Σας καλώ στις 7 Ιούλη να είστε εκεί!

Για να υπογράψουμε στις κάλπες το δικό μας αύριο.

Να είμαστε έτοιμοι, κάθε ώρα είναι η δική μας ώρα...

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2019 16:51