Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:24: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Κυριακή, 30 Ιουνίου 2019 12:04

Σπήλιος Λιβανός: Θέλω να αφήσω στα παιδιά μου μια καλύτερη κοινωνία

Εικόνα εκλογικής νίκης με ισχυρή κυβέρνηση επεσήμανε πως βλέπει στις περιοδείες του σε όλη την Αιτωλοακαρνανία ο Σπήλιος Λιβανός. 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ και τους κκ Ανδρίτσο και Υποφάντη, ο Υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ μίλησε για τις προτεραιότητες που πρέπει να υπάρξουν την επόμενη μέρα για την Αιτωλοακαρνανία. Προτάσσοντας την ανάγκη να υπάρχει ειλικρίνεια τόνισε πως «πρέπει να αλλάξουμε τη νοοτροπία μας και τη σχέση που διέπει τους πολιτικούς με τους πολίτες, να αξιολογήσουμε σωστά ποιές είναι οι βασικές ανάγκες, να προχωρήσουμε ως κυβέρνηση σε βασικά έργα υποδομών που θα στηρίξουν την ιδιωτική ανάπτυξη, να πατάξουμε τη γραφειοκρατία για να βοηθήσουμε τις επενδύσεις τόσο στον πρωτογενή τομέα όσο και στον τουρισμό». Αναφερόμενος μάλιστα συγκεκριμένα στους ορεινούς δρόμους διασύνδεσης του νομού ο κ. Λιβανός επεσήμανε πως μια από τις προτεραιότητες του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η άμεση βελτίωση και ολοκλήρωσή τους.
 
Ο κ. Λιβανός εξέφρασε την εκτίμηση πως δημιουργείται μια πλατιά κοινωνική πλειοψηφία από ανθρώπους που είτε δεν ψήφιζαν τα προηγούμενα χρόνια, είτε από ανθρώπους που είχαν ψηφίσει άλλα κόμματα, κυρίως ΠΑΣΟΚ,  και που έρχονται, όπως είπε και στοιχίζονται σε μια πολιτική που μιλά στο αύριο απορρίπτοντας το χθες. «Ο κ. Μητσοτάκης έχει καταφέρει με έναν μετριοπαθή πατριωτισμό να διεκδικεί και να μεγαλώνει την επιρροή του σε αυτό που λέγαμε δεξιά της ΝΔ και ταυτόχρονα επειδή πιστεύει πως η Ελλάδα πρέπει να αλλάξει το πολιτικό της και παραγωγικό της της μοντέλο αθροίζει ανθρώπους φιλελεύθερους που προσδοκούν κάτι διαφορετικό» δήλωσε για τον Πρόεδρο της ΝΔ.

Τέλος απαντώντας σε ερώτηση για τους λόγους που θα πρέπει να τον εμπιστευθούν οι πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας δήλωσε πως δεν είναι  επαγγελματίας πολιτικός. «Θέλω να αφήσω μια κοινωνία στα παιδιά μου καλύτερη από αυτή που πήρα από τους γονείς μου» τόνισε χαρακτηριστικά.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 30 Ιουνίου 2019 12:05