Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:33: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Σάββατο, 29 Ιουνίου 2019 17:51

Η Καλπουζάνη έρχεται με φόρα με τη ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανία για να «σπάσει το κατεστημένο»!!

Με μεγάλη δυναμική έχει μπει στη «μάχη» του σταυρού στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ Μαρία Καλπουζάνη, που έχει «ταράξει τα νερά» με την υποψηφιότητά της στο Νομό.

Η κα Καλπουζάνη, που είναι διεθνολόγος-οικονομολόγος στο επάγγελμα, έχει μάθει να δίνει «μάχες» τόσο στην επαγγελματική της ζωή όσο και στην προσωπική της και αυτό κάνει και με την υποψηφιότητά της στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Εξάλλου, «τρέχει» στο Νομό εδώ και τουλάχιστον 2 χρόνια, έχοντας «σαρώσει» τους δήμους, τις πόλεις, τις κοινότητες, τα χωριά, τις συνοικίες και τις γειτονιές του μεγαλύτερου σε έκταση Νομού της Ελλάδος.

Με σύνθημά της «Η Αιτωλοακαρνανία είναι γυναίκα», όπως χαρακτηριστικά δηλώνει η ίδια η Μαρία Καλπουζάνη ήρθε για να σπάσει «το σάπιο κατεστημένο του παλαιοκομματικού συστήματος, το οποίο βάζει τρικλοποδιές στα νέα πολιτικά πρόσωπα που χρειάζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να οικοδομήσει την Ελλάδα της νέας εποχής» και υπερτονίζει την ανάγκη να υπάρξει ουσιαστική ανανέωση σε πρόσωπα, αρχής γενομένης από αυτές τις εκλογές.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, εξάλλου, καλεί τους πολίτες στις 7 Ιουλίου να δώσουν ισχυρή εντολή σε αυτούς που μπορούν να εφαρμόσουν το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ με ταχύτητα και αξιοπιστία, με στόχο την πραγματική ανάπτυξη.

thecaller.gr/