Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  10:11: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019 17:16

Επίσκεψη Μαρίας Καλπουζάνη σε Μεσολόγγι και Αμφιλοχία: «Εδώ που οι υποδομές ρημάζουν»…

Το Μεσολόγγι και την Αμφιλοχία επισκέφθηκε η υποψήφια Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας στην Αιτωλοακαρνανία κ. Μαρία Καλπουζάνη.

Κατα την επίσκεψη της μετέβη στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Μεσολογγίου όπου διαπίστωσε και απο κοντά την πλήρη εγκατάλειψη του απο την Πολιτεία. «Μια μεγάλη συνεχιζόμενη αδικία γίνεται σε βάρος τόσο του ΤΕΙ Μεσολογγίου όσο και της ίδιας της πόλης αφού στερείται ενός βασικού πυλώνα ανάπτυξης και προόδου που είναι η υποβάθμιση του ΤΕΙ.

Η μεταφορά τμημάτων σε πόλεις χωρίς υποδομή, η αποψίλωση του εκπαιδευτικού προσωπικού, η μείωση του αριθμού των φοιτητών είναι μερικές από τις παθογένειες που έχουν οδηγήσει σε αυτή την υποβάθμιση. Η επόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει χρέος και θα πράξει την δίκαιη κατανομή των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και θα συνδέσει την επιχειρηματικότητα με τα Πανεπιστήμια με στόχο την πραγματική ανάπτυξη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Κατα την επίσκεψη της στην Αμφιλοχία μετέβη στο Κέντρο Υγείας και στις εγκαταστάσεις του Λιμενικού Σώματος όπου και εκεί η λειτουργία τους εναπόκειται στην αυτοθυσία και τον πατριωτισμό των υπαλλήλων. Ειδικά στην περίπτωση του Λιμενικού Σώματος, οι λιμενικοί δεν καλύπτονται ούτε καν απο τα στοιχειώδη χερσαία και πλωτά μέσα προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες συνθήκες δουλειάς τους. Η Μαρία Καλπουζάνη συνεχάρη τα μέλη του Λιμενικού Σώματος όσο και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Αμφιλοχίας για τον επαγγελματισμό και την αυταπάρνηση τους.

Η περιοδεία της κ. Καλπουζάνη ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στην τοπική αγορά Αμφιλοχίας και με συζήτηση με τους κατοίκους.

agrinionews.gr