Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  12:24: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019 18:48

Θάνος Μωραΐτης από Ναύπακτο: Ήρθε η ώρα να πάμε μπροστά, ενώνοντας τις παραγωγικές δυνάμεις της κοινωνίας μας

Στην εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στη Ναύπακτο βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών και υποψήφιος βουλευτής Θάνος Μωραΐτης.

Κατά τον σύντομο χαιρετισμό του, εξέφρασε τη χαρά του που βρέθηκε ξανά με παλιούς συντρόφους και φίλους, στο πλαίσιο του καλέσματος του Αλέξη Τσίπρα για τη συγκρότηση της Προοδευτικής Συμμαχίας, της μεγάλης παράταξης που “θα σταματήσει τα σχέδια της συντήρησης και του νεοφιλελεύθερου Μητσοτάκη”.

Ο κ. Μωραΐτης σημείωσε πως  “ο αγώνας ενόψει των εκλογών είναι καθοριστικής σημασίας για το μέλλον της Ελλάδας και το διακύβευμα κρίσιμο”.

“Η κοινωνία εμπιστεύεται αυτόν που μιλάει για την επόμενη μέρα, καταθέτει το σχέδιο του για την επόμενη μέρα και επιθυμεί σε επίπεδο προγραμματικό να γίνει πραγματικότητα. Και αυτό, αυτή τη στιγμή, ειλικρινά είναι ξεκάθαρο, το κάνει μόνο ο Αλέξης Τσίπρας”, είπε ακόμη ο υφυπουργός.

Τόνισε επίσης πως «το μόνο που υπόσχονται η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι η επιστροφή στην αποτυχημένη συνταγή των Καραμανλή – Αλογοσκούφη, που οδήγησε τη χώρα στην χρεοκοπία».

“Μια νεοφιλελεύθερη συνταγή που θα αφήσει πίσω αυτούς που χτύπησε η κρίση, τους ανθρώπους, που δίνουν μάχη επιβίωσης, τις χιλιάδες μικρές επιχειρήσεις που κατάφεραν αυτήν την περίοδο να βγουν μπροστά, να κάνουν εξαγωγές, να υπάρξουν χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας”, υπογράμμισε ο υποψήφιος βουλευτής.

Απευθυνόμενος στη μεσαία τάξη ο Θάνος Μωραΐτης την κάλεσε να αναλογιστεί περισσότερο, πότε η δεξιά την κοίταξε στα μάτια και πότε αγωνίστηκε για αυτή: “Ποτέ! Γι’αυτό λοιπόν το δίλημμα είναι ξεκάθαρο. Να δώσουμε ξανά το σήμα της αλλαγής, το σήμα της αισιοδοξίας, να τραβήξουμε μπροστά, να δείξουμε πως τίποτε ακόμη δεν έχει κριθεί. Τα μηνύματα που παίρνουμε από τις περιοδείες μας είναι θετικά” , τόνισε ο υφυπουργός.

Κλείνοντας τον χαιρετισμό του κάλεσε υποψηφίους, στελέχη και μέλη να συνεχίσουν να μιλούν για την επόμενη μέρα και τη σημασία της: “Ο Αλέξης Τσίπρας μιλάει γι’ αυτό κάθε μέρα και εκεί που θα πάμε και εμείς στα χωριά θα πρέπει να μιλάμε για αυτό.

Για να στηρίξουμε τις δυνάμεις της εργασίας, τις δυνάμεις της παραγωγής, ότι είμαστε απέναντι στους μεταπράτες και το παρασιτικό κεφάλαιο. Ότι ήρθε η ώρα η μεγάλη προοδευτική παράταξη να συνεχίσει μια διακυβέρνηση μακράς πνοής για να μπορέσει να συνεχιστεί ένα μεγάλο έργο, το οποίο ο Αλέξης Τσίπρας κατάφερε να πετύχει τα τελευταία χρόνια. Ας δούμε λοιπόν τον κάθε πολίτη ξεχωριστά στα μάτια, ας του μεταφέρουμε την ελπίδα και την αισιοδοξία μας”.

agrinionews.gr