Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019 18:17

Περιοδεία Δ. Κωνσταντόπουλου στο Νοσοκομείο Αγρινίου και σε τοπικές ενότητες της Δ.Ε. Αρακύνθου

Ο κ. Δημήτρης Κωνσταντόπουλος επισκέφθηκε, χθες, Τρίτη 18 Ιουνίου το Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου για να συζητήσει με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τη λειτουργία του νοσοκομείου. 

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, αμέσως μετά, έκανε την ακόλουθη δήλωση:«Τα θέματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό χρειάζονται διεξοδική παρακολούθηση προκειμένου να διασφαλίζεται η εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου. Βασική μέριμνα της πολιτείας πρέπει να είναι η ενίσχυση του νοσοκομείου με μόνιμο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Το 2016 κατέθεσα Επίκαιρη Ερώτηση για τα προβλήματα στη λειτουργία των Νοσοκομείων Αγρινίου και Μεσολογγίου. Ωστόσο, η κυβέρνηση έδειξε ολιγωρία στην επίλυσή τους. Εξήγησα ότι το Νοσοκομείο Αγρινίου αποτελεί έργο πνοής για όλη τη Δυτική Ελλάδα, καθώς διαθέτει όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές για παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και ταυτόχρονα εξυπηρετεί μεγάλο μέρος του πληθυσμού. Μίλησα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η καρδιολογική και παιδιατρική κλινική και τις σοβαρότατες ελλείψεις στα αντίστοιχα τμήματα σε ιατρούς, νοσηλευτές και ιατρικό υλικό. Σήμερα περιμένουμε ακόμη απαντήσεις… »

Ο κ. Κωνσταντόπουλος κατά την επίσκεψή του στη Δημοτική Ενότητα Αρακύνθου και συγκεκριμένα στις τοπικές κοινότητες Άνω και Κάτω Κερασόβου συζήτησε με τους κατοίκους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και πιθανές λύσεις αυτών, εστιάζοντας στη βελτίωση των υποδομών (έργα οδοποιίας και οδικές συνδέσεις, αρδευτικό σύστημα, στήριξη σε πληγείσες περιοχές) προς διευκόλυνση της αγροτικής παραγωγής και της καθημερινότητάς του. Όπως ανέφερε, στόχος του κ. Κωνσταντόπουλου ήταν και είναι οι πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας, ακόμη κι αν βρίσκονται στο πιο απομακρυσμένο χωριό, να μην αισθάνονται αποκομμένοι από τα κέντρα λήψης αποφάσεων. Στο πλαίσιο αυτό, τόνισε ότι για τον λόγο αυτό καθ’όλη τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής του θητείας βρισκόταν σε συνεχή περιοδεία ανά τα χωριά, για να βρίσκεται ανάμεσα στους πολίτες, να τους ακούει και να λειτουργεί ως δίαυλος επικοινωνίας με την κεντρική εξουσία.
sinidisi.gr