Κυριακή, 20η Οκτωβρίου 2019 12:58:μμ
eklogesdytika banner final
reset agriniobestof banner 300x140
Σάββατο, 15 Ιουνίου 2019 12:22

Βασίλης Αντωνόπουλος, υποψήφιος Βουλευτής με το ΚΙΝ.ΑΛ. στην Αιτωλοακαρνανία- Ανακοίνωση ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου

Φίλες και φίλοι, οι συστάσεις μεταξύ μας είναι περιττές.  Με γνωρίζετε από την παρουσία μου στα πολιτικά πράγματα του τόπου, όπως επίσης γνωρίζετε πως δεν υπήρξα και ούτε έχω σκοπό να υπάρξω, επαγγελματίας της πολιτικής.

Ανέκαθεν είχα την ανάγκη να προσφέρω στην Αιτωλοακαρνανία και στους ανθρώπους της και το έκανα,  από όποιο μετερίζι μου δινόταν κάθε φορά η ευκαιρία: Μέσω της δουλειάς μου αλλά και μέσω της πολιτικής μου σταδιοδρομίας στα πράγματα του τόπου. Του τόπου που γεννήθηκα, εργάστηκα για δεκαετίες και συνεχίζω μέχρι και σήμερα να υπηρετώ.

Ο ρόλος του Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας μέχρι και το 2014, μου έδωσε τη δυνατότητα να γνωρίσω καλύτερα από τον κάθε ένα τις ανάγκες της Περιφερειακής Ενότητας και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της αλλά και ποια είναι τα μείζονα ζητήματα για την περιοχή μας, που πρέπει να αναδειχθούν μέσα στο Κοινοβούλιο, για ποια πρέπει να πιέσουμε, τι πρέπει να διεκδικήσουμε.

Θέλω να μου δώσετε τη δυνατότητα να προσφέρω στον τόπο μας ανιδιοτελώς και σας ζητώ να στηρίξετε με όλες σας τις δυνάμεις το ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής στην Αιτωλοακαρνανία.

Το «Σχέδιο Ελλάδα» είναι και σχέδιο για την Αιτωλοακαρνανία, είναι σχέδιο για κάθε γωνιά αυτής της χώρας που δοκιμάστηκε τόσα την προηγούμενη δεκαετία.

Τις ημέρες που έρχονται, δίνουμε όλοι μαζί τη μάχη με τη μοναδική σταθερή επιλογή απέναντι στον διχασμό και την πόλωση που καλλιέργησαν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΕΑ Δημοκρατία.

Ο αγώνας που έχουμε μπροστά μας είναι κομβικός, γιατί  έφτασε πλέον η ώρα να συμβάλλουμε χωρίς ιδιοτέλειες στο έργο της δημοκρατικής παράταξης, να συμπορευτούμε δυναμικά και να αλλάξουμε σελίδα.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ κα Φώφη Γεννηματά για την τιμητική της πρόταση να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της Αιτωλοακαρνανίας και συνολικά για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και συνεχίζει να μου δείχνει. Δεσμεύομαι να παραμείνω, όπως άλλωστε κάνω τόσα χρόνια, δίπλα στην παράταξη με όλες μου τις δυνάμεις.

Εύχομαι καλή δύναμη και καλόν αγώνα  σε όλους τους συνυποψήφιους και συνυποψήφιές μου στο ΚΙΝΑΛ.

 

Κοινοποιησέ το

Τελευταία άρθρα στην ίδια κατηγορία

Τελευταία Άρθρα

Οκτ 19, 2019

ΕΠΑΜ: Όλη η αλήθεια γύρω από το BREXIT

in ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
Οκτ 17, 2019

Η τελευταία δοκιμή

in ΑΡΘΡΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ

hmerologio ekdiloseon