Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2019 19:20

Δήλωση της Υπ. Βουλευτού ΚΙΝ.ΑΛ. Αιτωλοακαρνανίας, Κατερίνας Αθαν. Κιτσάκη

Παραμένοντας σταθερή και συνεπής στην πολιτική μου διαδρομή αποφάσισα να αποδεχθώ την πρόσκληση και να είμαι υποψήφια βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής στις επερχόμενες εθνικές εκλογές στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας. 

Ευχαριστώ την Πρόεδρο Φώφη Γεννηματά για την τιμητική πρόταση που μου απηύθυνε και καλωσορίζω σε αυτόν τον αγώνα και τους υπόλοιπους συνυποψήφιους, ευχόμενη καλή μας επιτυχία.

Το επόμενο διάστημα, όλοι μαζί, θα προσπαθήσουμε να μεταφέρουμε την ολοκληρωμένη πρόταση της παράταξής μας, το ‘’Σχέδιο Ελλάδα’’, στους πολίτες και ιδιαίτερα στη νέα γενιά, ζητώντας τους να μας εμπιστευτούν.

Να εμπιστευτούν την παράταξη που κράτησε υπεύθυνη στάση σε όλη την περίοδο της κρίσης και έχει αποδείξει διαχρονικά ότι διαθέτει την ικανότητα να κυβερνά με όραμα, αποτελεσματικότητα και προοπτική, να ενώνει τους Έλληνες και να προωθεί την κατοχύρωση προοδευτικών θεσμών και τη Δημοκρατία.

Γνωρίζω ότι ο δρόμος είναι δύσκολος, όμως δεσμεύομαι ότι θα δώσω αυτή την μάχη με αίσθημα ευθύνης, χωρίς καμία απολύτως έκπτωση από τις αρχές και την ηθική μου και με την ακλόνητη πίστη ότι μπορούμε να δώσουμε  στον Τόπο μας την θέση που του αξίζει και να διασφαλίσουμε το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια όλων των συμπολιτών μας.


Κατερίνα Αθαν. Κιτσάκη
Υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του 
Κινήματος Αλλαγής 
Δικηγόρος

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

- Γεννήθηκε στο Αγρίνιο το 1975. Είναι κόρη του αείμνηστου Δικηγόρου, ιστορικού στελέχους της Αριστεράς και επί σειρά ετών Αντιδημάρχου Αγρινίου Θανάση Κιτσάκη και της Φρόσως Βλασσοπούλου.

- Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και από το 1999 ασκεί το επάγγελμα της Δικηγόρου.

- Από τα σχολικά της χρόνια συμμετείχε ενεργά στο μαθητικό κίνημα και στα φοιτητικά της χρόνια συνέχισε την δράση της στον χώρο του Πανεπιστημίου.

- Το 2002 εκλέχθηκε Νομαρχιακή Σύμβουλος Αιτωλοακαρνανίας.

- Συμμετέχει ενεργά στα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα. Είναι Εθελόντρια Δικηγόρος στην Γενική Γραμματεία Ισότητας στα ειδικά προγράμματα για την προστασία και υπεράσπιση των κακοποιημένων γυναικών και αναπληρωματικό μέλος Δ.Σ της Εταιρείας Προστασίας Ανήλικων. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αγρινίου.

- Είναι παντρεμένη με τον γεωπόνο Παναγιώτη Κων. Δρούγα και έχουν δύο παιδιά.