Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  2:07: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Παρασκευή, 31 Μαϊος 2019 17:56

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά και ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στο εκλογικό κέντρο της Χριστίνας Σταρακά

Την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά υποδέχθηκε στο εκλογικό της κέντρο η υποψήφια Δήμαρχος Αγρινίου Χριστίνα Σταρακά. Την κ. Γεννηματά συνόδευαν ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και εκ νέου υποψήφιος  Απόστολος  Κατσιφάρας, ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος,  ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο εκπρόσωπος τύπου Παύλος Χρηστίδης, υποψήφιοι βουλευτές καθώς και υποψήφιοι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής εξέφρασε την αμέριστη στήριξη της στην υποψήφια Δήμαρχο Αγρινίου Χριστίνα Σταρακά και της ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Τα μέλη του Κινήματος Αλλαγής συνομίλησαν με τα μέλη του Συνδυασμού «Αγρίνιο Μπορείς» και τους μετέφεραν την μεγάλη αισιοδοξία τους για το αποτέλεσμα της Κυριακής.     

Η Χριστίνα Σταρακά ευχαρίστησε όλους, και ειδικά την πρόεδρο Φώφη Γεννηματά και τον Γιώργο Παπανδρέου, για την στήριξη τους  και το πνεύμα νίκης που της μετέφεραν.

Επανέλαβε, δε, ότι η νίκη των προοδευτικών ιδεών και των προοδευτικών παρατάξεων θα έρθει και θα ανήκει σε όλους τους πολίτες.