Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  11:14: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Παρασκευή, 31 Μαϊος 2019 13:59

Κλείσιμο προεκλογικού αγώνα για τον Απόστολο Κατσιφάρα με συναυλία απόψε στην πλατεία Γεωργίου - Με τους «15 50» τραγουδάμε, χορεύουμε, γιορτάζουμε, ανοίγουμε δρόμους

Με ήχους ελληνικής ροκ ολοκληρώνει την προεκλογική του εκστρατεία ο συνδυασμός «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο» του Απόστολου Κατσιφάρα. Η ανοικτή συναυλία με τους «15 50» πραγματοποιείται απόψε στις 9 στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας σε μια γιορτή για την δημοκρατία και την πρόοδο.

Απόψε συναντιόμαστε στους δρόμους της μουσικής για να ενώσουμε τον βηματισμό μας για το μέλλον της Δυτικής Ελλάδας. Η δημοφιλής ροκ μπάντα έρχεται να ενώσει όλες τις ηλικίες στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας, καθώς συνηθίζει να διασκευάζει κλασικά τραγούδια με έναν τρόπο που κατορθώνει να τα κάνει «δικά της», καταθέτοντας στο κοινό μια μικρή ιστορία πίσω από κάθε μουσικό τόλμημα.

Απόψε τραγουδάμε, χορεύουμε, γιορτάζουμε, ανοίγουμε δρόμους. Το σύνθημα θα δοθεί με την εκρηκτική παρουσία του κιθαρίστα της μπάντας, Ρουσσέτου Δημητρόγλου, τη μοναδική ροκ χροιά του Μηνά Τσίγκου, και τους δυναμικούς ήχους των Τάσσου Σταύρακα (πλήκτρα), Ιωσήφ Μοσχόπουλου (κιθάρες) και Γιάννη Κωστή (μπάσο & τύμπανα). Μαζί τους και η πολλά υποσχόμενη ερμηνεύτρια η Καλένα.