Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:35: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Πέμπτη, 30 Μαϊος 2019 19:18

Νίκος Νικολόπουλος: Ψηφίζω Φαρμάκη για αυτονόητους λόγους.

Με αφορμή την επικείμενη εκλογική αναμέτρηση στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Στην μακρά πολιτική διαδρομή μου όλες οι τοποθετήσεις και επιλογές μου είναι δημόσιες, πολλές φορές με προσωπικό κόστος και πάντα συνοδεύονται από τα ανάλογα σκεπτικά.
Όπως λοιπόν εξέφρασα την βούλησή μου για τις δημοτικές εκλογές της προσεχούς Κυριακής, το ίδιο πράττω και για τις περιφερειακές κάλπες και δηλώνω ότι θα ψηφίσω τον Νεκτάριο Φαρμάκη, σε συνέχεια πρόσφατης δήλωσής μου, όταν είχα πεί ότι θα πράξω το αυτονόητο.
Η απόφασή μου απορρέει, προφανώς,  από τα στοιχεία της ιδεοπολιτικής μου ταυτότητας και την αδιατάρακτη πίστη μου στις αρχές του κοινωνικού φιλελευθερισμού και της διαφάνειας, της οποίες αδιαλείπτως υπηρετώ επί τέσσερις και πλέον δεκαετίες.
Η συνειδητή απόφασή μου έρχεται σε αντιδιαστολή με την ευκολονόητη, για τους παροικούντες στην Ιερουσαλήμ, αντιφατικότητα των παραινέσεων του υποψηφίου Δημάρχου κ.Νίκου Παπαδημάτου, ο οποίος στηρίζει ως γνωστόν Φαρμάκη στις περιφερειακές εκλογές, αλλά στον Δήμο με κάλπικους όρους συνειδησιακής ελευθεριότητας κλείνει μάτι στον Πελετίδη, όπως καθ’εξη έκανε τα προηγούμενα χρόνια.
Μάλιστα πολύ εύστοχα σήμερα το ιστορικό στέλεχος της Ν.Δ. Θρασύβουλος Μαυρομμάτης εντοπίζει την παραταξιακή «ασυνειδησία»  και οφείλω να εξάρω την στάση του.
Πέραν τούτων τα πιο σπουδαία θα ειπωθούν το προσεχές Σάββατο οπότε προτίθεμαι να μιλήσω εκτενέστερα στα μέλη και τους συνοδοιπόρους της ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ για την αθέατη πλευρά των δημοτικών εκλογών της πρώτης Κυριακής, αλλά και για τα επόμενα πολιτικά μου σχέδια».

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ «ΠΑΤΡΑ ΠΑΛΑΣ»

Το προσεχές Σάββατο στις 10π.μ., στο «Πάτρα Παλάς» ο Νίκος Νικολόπουλος θα συναντηθεί με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, τους εκλογικούς αντιπροσώπους και τους εθελοντές της «Νέας Πάτρας» και από κοινού θα προχωρήσουν σε αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος της πρώτης Κυριακής.
Παράλληλα, ο ανεξάρτητος βουλευτής θα αναφερθεί εκτενώς στις γενικότερες πολιτικές εξελίξεις, ενώ παράλληλα θα αναφερθεί στις επόμενες πολιτικές πρωτοβουλίες του.
Το βέβαιο, ωστόσο, είναι ότι η δημοτική παράταξη «Νέα Πάτρα» ήλθε για να μείνει και ήδη αποκτά  καταστατική υπόσταση. Μέχρι τώρα πολλές δεκάδες στελέχη και συνδημότες έχουν υπογράψει την ιδρυτική διακήρυξη. Στόχος είναι η συλλογή χιλιάδων υπογραφών από τους 15.000 Πατρινούς που πέρασαν από το εκλογικό κέντρο και πήραν ψηφοδέλτια της «ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ», αλλά και από άλλους συμπολίτες που έχουν την διάθεση να συνεισφέρουν στον διαρκή αγώνα, μέχρι ν’ αποκτήσει η Πάτρα προοπτικές πραγματικής ανάκαμψης.
Τέλος, αύριο θα συγκεντρωθούν στο πολιτικό γραφείο του Νίκου Νικολόπουλου οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, τα στελέχη και φίλοι της «ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ» και ομαδικά θα μεταβούν στην προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου δημάρχου Γρηγόρη Αλεξόπουλου.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 30 Μαϊος 2019 20:07