Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:23: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Πέμπτη, 30 Μαϊος 2019 12:47

Δήμος Ακτίου Βόνιτσας- Δημήτρης Μασούρας: θέση αρχής να μην υποδείξουμε σε κανέναν τι θα πράξει την επόμενη Κυριακή

Ο Δημήτρης Μασούρας, υποψήφιος δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας, κατετάγη τρίτος σημειώνοντας ωστόσο αξιοσημείωτη επίδοση. Ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης του Β΄γύρου στην οποία αναμετρώνται οι Γ.Αποστολάκης και Θ.Κασόλας αναφέρει σε ανακοίνωση του:

Φίλες και φίλοι,
Η «Συμφωνία ελπίδας» ευχαριστεί όλους όσους υπερψήφισαν το συνδυασμό μας, οραματιζόμενοι ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας. Να είστε βέβαιοι δεν θα σας διαψεύσουμε! Δεσμευόμαστε για την καλύτερη δυνατή εκπροσώπησή σας κατά τη διάρκεια της επόμενης δημοτικής θητείας, από κάθε θέση, με ενεργό συμμετοχή και ενημέρωση των πολιτών. Θα σταθούμε αρωγοί σε οποιαδήποτε προσπάθεια αξιολογούμε ως συμφέρουσα για το μέλλον της περιοχής και θα στηλιτεύσουμε οτιδήποτε οδηγεί σε οπισθοδρόμηση, χωρίς να διστάσουμε να συγκρουστούμε.
Κατά τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα έγιναν σε έναν βαθμό γνωστές οι προγραμματικές θέσεις, το πολιτικό ύφος και το ήθος του καθενός υποψηφίου.
Είναι θέση αρχής για εμάς να μην υποδείξουμε σε κανέναν τι θα πράξει την επόμενη Κυριακή. Άλλωστε, η λογική των παρασκηνιακών συναλλαγών είναι πολύ μακριά από εμάς και το αποδείξαμε περίτρανα ως τώρα, απέχοντας από κάθε τέτοια πρακτική και καταγγέλλοντας με σαφήνεια και παρρησία τα φαινόμενα σήψης και διαφθοράς που δεν έλειψαν και από αυτήν την εκλογική διαδικασία.
Ο κάθε ψηφοφόρος, με την κρίση που τον διακρίνει και λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις απαιτήσεις των καιρών, τη μέχρι τώρα πολιτική των δύο υποψηφίων δημάρχων, αλλά και τα πρόσωπα που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο καθενός, έχει και τη γνώση και την ωριμότητα να αποφασίσει το καλύτερο δυνατό για τον δήμο μας.
Γνώμονας ας είναι οι αρχές και οι αξίες που εκφράσαμε ως συνδυασμός.

Για τη δημοτική παράταξη
«Συμφωνία ελπίδας»
Δημήτρης Ν. Μασούρας

agrinionews.gr