Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:25: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Πέμπτη, 23 Μαϊος 2019 17:58

Μια υποψηφιότητα που ξεχωρίζει στον συνδυασμό του Νίκου Καζαντζή για τον Δήμο Αγρινίου

Η Γιώτα Μπουμπούλη του Χρήστου είναι μία εργαζόμενη μητέρα που η υποψηφιότητά της με τον Νίκο Καζαντζή δείχνει πως εκτός των άλλων υποχρεώσεων που έχει ως εκπαιδευτικός, ερευνήτρια και δημοσιογράφος, ενδιαφέρεται και για τα κοινά.

Είναι μία ενεργή πολίτης η οποία αποφάσισε να εμπλακεί στα κοινά γιατί πιστεύει ότι ο Νίκος Καζαντζής είναι ο μόνος υποψήφιος δήμαρχος που μπορεί να κάνει  ανατροπές, να βελτιώσει την ποιότητα ζωής όλων των δημοτών και να δημιουργήσει ακόμα καλύτερες συνθήκες προκειμένου να αναβαθμιστεί ο δήμος Αγρινίου.

Εκτός απ’ αυτό είναι μία γυναίκα που μπορεί να φέρει φρέσκες ιδέες και με την ξεχωριστή ματιά της, την αποφασιστικότητα και το δυναμισμό που την διακατέχουν ώστε να αποκτήσει φωνή κάθε πολίτης. Στόχος της είναι να αγωνιστεί για να εκμηδενίσει τα κακώς κείμενα και τις παρατυπίες του Δήμου. Με θέληση, όραμα και πάνω από όλα αγάπη για τον δήμο που η ίδια μεγάλωσε και σήμερα μεγαλώνει τα παιδιά της. 

Καθηγήτρια Αγγλικών, κάτοχος μεταπτυχιακού Ηθικής Φιλοσοφίας και υποψήφια διδάκτωρ κοινωνικής θεολογίας ζητάει στις 26 Μαΐου την ψήφο σας για να υλοποιήσει το όραμα που έχει για τον δήμο Αγρινίου έτσι ώστε να πάει ο τόπος μας μια γενιά μπροστά!

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 24 Μαϊος 2019 09:42