Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:46: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τετάρτη, 22 Μαϊος 2019 01:47

Νίκος Παπαγεωργίου: Έτοιμοι για την πολιτική αλλαγή στη Δυτική Ελλάδα!

Πριν από λίγους ξεκίνησε ένα όμορφο ταξίδι στο πλευρό του Νεκτάριου Φαρμάκη για να κερδίσουμε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Είπαμε «Όλα από την Αρχή» και σήμερα, λίγες ημέρες πριν τις περιφερειακές εκλογές είμαι περήφανος γιατί τηρήσαμε την υπόσχεσή μας. Και αυτή η υπόσχεση βρίσκει τεράστιο αντίκτυπο όχι μόνο στην Αιτωλοακαρνανία, αλλά και στην Ηλεία και την Αχαΐα. Το νικηφόρο μήνυμα διαχέεται σε όλη την Περιφέρεια και την Κυριακή το βράδυ θα αποτυπωθεί με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο και ως εκλογικό αποτέλεσμα.

Την Κυριακή το βράδυ η Ελλάδα ετοιμάζεται για την μεγάλη πολιτική αλλαγή και η Δυτική Ελλάδα για την δική της Αλλαγή. Στην απερχόμενη περιφερειακή διοίκηση θα αποδοθούν οι ευθύνες για όσα δεν έγιναν και ειδικά στην Αιτωλοακαρνανία για την πλήρη απαξίωση της από τον κ. Κατσιφάρα. Η απαξίωση της έχει συνέπειες και συγκεκριμένα αποτελέσματα:

  • • Οι νέοι δεν βρίσκουν δουλειές και τα χωριά μας ερημώνουν.
  • • Η πρωτογενή μας παραγωγή φθίνει και τα χωράφια μας μένουν χέρσα.
  • • Το οδικό δίκτυο είναι απαρχαιωμένο και λειτουργεί αποτρεπτικά για την τουριστική ανάπτυξη και την προσέλκυση επενδύσεων.

Αυτοί είναι οι κύριοι λόγοι που σε κάθε χωριό και κάθε πόλη του νομού μας, οι πολίτες ζητούν αλλαγή και μια νέα πολιτική από την Αρχή!

Από την Αρχή σημαίνει να σχεδιάσουμε το αύριο, σε μια νέα βάση. Να εκμεταλλευθούμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας που είναι πολλά. Να εγγυηθούμε ένα καλύτερο μέλλον, με περισσότερες θέσεις εργασίας και ευημερία για όλους.

Από την Αρχή σημαίνει να δώσουμε την ευκαιρία σε νέα πρόσωπα, άφθαρτα, με τεχνοκρατική κατάρτιση να προσφέρουν με ανιδιοτέλεια στον κοινό μας σκοπό. Να συμβάλουμε στην ανανέωση που είναι το αίτημα των καιρών μας.

Για να πετύχουμε πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας. Εγώ, εσείς, όλοι μαζί!

Αυτή είναι και η μόνη υπόσχεση που σας δίνω. Να εργαστώ σκληρά, όπως έχω μάθει να κάνω σε όλη μου τη ζωή. Και αυτό για να μπορείς να έχεις στην επόμενη περιφερειακή αρχή μια δυνατή και αποτελεσματική εκπροσώπηση.

Όπως είπε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στην Πάτρα: «Όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας είναι συμπυκνωμένα εδώ, στη Δυτική Ελλάδα. Έχετε κάθε λόγο να είστε περήφανοι για τον τόπο σας.  Και εσείς αξίζετε καλύτερα.» Στο χέρι μας είναι να τα αξιοποιήσουμε εκλέγοντας τον Νεκτάριο Φαρμάκη, Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας και στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο να εκλεγούν οι καλύτεροι, οι πιο άξιοι που θα δουλέψουν για το συμφέρον του τόπου μας!