Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:19: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Σάββατο, 18 Μαϊος 2019 18:32

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στον χώρο του PAN-CAFE η εκδήλωση που οργάνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου Πάνος Καμμένος για τον αθλητιμό

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019 στον χώρο κάτω από την εξέδρα του γηπέδου του Παναιτωλικού (PAN-KΑΦΕ) ανοιχτή εκδήλωση του συνδυασμού μας με καλεσμένους τους τοπικούς αθλητικούς φορείς και ομιλητές τον επικεφαλής κ. Σταύρο Καμμένο και τον Γ.Γ. Αθλητισμού κ.Τζούλιο Συναδινό.

Είναι η πέμπτη φορά στα τελευταία χρόνια που η παράταξή μας διαλέγεται με την τοπική κοινωνία για την επόμενη ημέρα του Αθλητισμού στην περιοχή.

Τονίσθηκε η ανάγκη της ύπαρξης σχεδίου που δεν υπάρχει μέχρι σήμερα,που θα συνδιαμορφώσει η επόμενη Δημοτική αρχή μαζί με τους τοπικούς Αθλητικούς φορείς.

Διατυπώθηκαν διαμαρτυρίες από τους εκπροσώπους των παριστάμενων φορέων,για την έλλειψη σχεδιασμού,την παντελή απουσία του Δήμου από τα τοπικά αθλητικά δρώμενα .

Τονίσθηκε η απραξία της απερχόμενης Δημοτικής αρχής στην αξιοποίηση επιδοτούμενων προγραμμάτων για πρόσληψη γυμναστών.Από προβλεπόμενες θέσεις πανελλαδικά για το 2018-2019 πρόσληψης 1438 γυμναστών,ο Δήμος Αγρινίου αιτήθηκε την πρόσληψη Μηδέν(0)γυμναστών.

Μόλις στις 24-4-2019(λίγες μέρες πριν τις εκλογές) η απερχόμενη Δημοτική αρχή υπέβαλε αίτημα για βελτιώσεις-αναμορφώσεις προς την Γ.Γ.Α. των υποδομών σε Δ.Α.Κ.,Αη Γιάννη Ρηγανά,Παπαδατών,χωρίς βέβαια να έχει κάνει την παραμικρή μελέτη για τα παραπάνω.

Τέλος τονίσθηκε ότι παρότι αντιπολίτευση η Παράταξή μας στο Δήμο την προηγούμενη πενταετία,κατόρθωσε μέσω μεθοδικών πιέσεων και συντονισμό να γίνει πράξη η ολοκλήρωση των εργασιών του κλειστού Γηπέδου στην Αερογέφυρα Αγρινίου(ο κος απερχόμενος Δήμαρχος εμφανίσθηκε στα εγκαίνια!!),να δεσμευθεί ποσό για την ανακατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στον ΄Αγιο Κωνσταντίνο(ΠΟΥ Η ΑΠΕΡΧΌΜΕΝΗ Δημοτική αρχή με λογική μικροπολιτικής αγνόησε και παρέκαμψε),καθώς και την τοποθέτηση χλοοτάπητα στο Γήπεδο της Λεπενούς που η απερχόμενη Δημοτική αρχή μπλόκαρε και κωλυσιεργούσε μικροπολιτικά,ερχόμενη στις 10 Μαΐου 2019(!) να υποβάλλει μελέτη αναμόρφωσης για προϋπολογισμένο ποσό 1.300.000 ευρώ,την στιγμή που η Γ.Γ.Α από το 2017 είχε δεσμεύσει ποσό 59.000 ευρώ ως προέγκριση για χλοοτάπητας στην Λεπενού.