Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  7:51: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Σάββατο, 18 Μαϊος 2019 18:28

Ομιλία του Απόστολου Κατσιφάρα την ερχόμενη Δευτέρα στον Πύργο - στις 7.30 μ.μ. στο Μεγάλο Συνεδριακό στο Διοικητήριο της ΠΕ Ηλείας

Στις 7.30 το απόγευμα της ερχόμενης Δευτέρας 20 Μαΐου 2019 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και επικεφαλής του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα-Δικαίωμα στην Πρόοδο» Απόστολος Κατσιφάρας θα μιλήσει σε ανοικτή προεκλογική συγκέντρωση που θα φιλοξενηθεί στο Μεγάλο Συνεδριακό στο Διοικητήριο της Π.Ε Ηλείας στον Πύργο (είσοδος από 28ης Οκτωβρίου).

Στην ομιλία του ο κ. Κατσιφάρας θ’ αναφερθεί στα έργα που ολοκληρώθηκαν απ’ την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην περιοχή, αλλά και στις καταστατικές αρχές και επιδιώξεις του συνδυασμού του.

Επίσης, θα εστιάσει στον ολοκληρωμένο σχεδιασμό για την επόμενη μέρα, με έτοιμες παρεμβάσεις που αφορούν στη βελτίωση των υποδομών, αλλά και στην ανάδειξη των παραγωγικών, τουριστικών και πολιτιστικών δυνατοτήτων της περιοχής.

Τον κ. Κατσιφάρα θα συνοδεύουν υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας.

Ενημέρωση Συντακτών

Την Δευτέρα 20 Μαΐου 2019 και ώρα 10.30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί Ενημέρωση των Συντακτών από τον Άρη Γκατζόγια Εκπρόσωπο Τύπου του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο», στο Εκλογικό Κέντρο της Πάτρας (Πλατεία Γεωργίου Α’ 28). Παρών θα είναι και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.