Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  5:59: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Πέμπτη, 16 Μαϊος 2019 20:40

Επίσκεψη στην οδό Ναυπάκτου πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Κώστας Λύρος

Επίσκεψη στην οδό Ναυπάκτου πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου ,Κώστας Λύρος, συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού «Δημιουργική Ανατροπή».

Στην προσπάθειά του να εστιάσει και να αναδείξει τη σημαντικότητα του θέματος που αφορά την είσοδο της πόλης , περπάτησε και συνομίλησε με κατοίκους, καταστηματάρχες και επαγγελματίες της περιοχής, οι οποίοι του μετέφεραν τα χρόνια και σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Τα ζητήματα αυτά αφορούν τα θέματα πράξεων εφαρμογής των σχεδίων πόλεως, τα απαραίτητα αντιπλημμυρικά έργα , τον φωτισμό , την ανάγκη εκτέλεσης έργων υποδομής παράλληλα με τη μεταφορά των κτιρίων της Αστυνομικής Διεύθυνσης. Ο υποψήφιος Δήμαρχος μετά το τέλος της επίσκεψης, δήλωσε: «Δεν μας αξίζει αυτή η απαράδεκτη κατάσταση, που επικρατεί στην είσοδο της πόλης μας. Βρεθήκαμε σήμερα εδώ για να ακουστεί η φωνή των δημοτών και να αναζητήσουμε λύσεις.

Πρέπει να ληφθούν αποφάσεις και να εκτελεστούν έργα που θα αναδείξουν την είσοδο της πόλης και θα ανακουφίσουν την περιοχή γενικότερα. Δεσμευόμαστε την επόμενη ημέρα , άμεσα και με αποφασιστικότητα, να προχωρήσουμε στην επίλυση των χρόνιων αυτών ζητημάτων».