Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  12:54: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Πέμπτη, 16 Μαϊος 2019 01:27

Επίσκεψη στο ΕΨΥΠΕΑ Κέντρο Ημέρας πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστας Λύρος

Επίσκεψη στο ΕΨΥΠΕΑ Κέντρο Ημέρας πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος με υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού Δημιουργική Ανατροπή.

Το Κέντρο Ημέρας εδρεύει στο Μεσολόγγι και είναι το μοναδικό στο είδος του στο νομό Αιτωλοακαρνανίας και στην ευρύτερη περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας.

Ο κ. Σωτήρης Κωτσόπουλος Ψυχίατρος-Παιδοψυχίατρος και ιδρυτής του Κέντρου  Ημέρας ενημέρωσε για το έργο του και πόσο σημαντικό είναι για την κοινωνία του Δήμου Μεσολογγίου αλλά και του Νομού γενικά, καθώς δέχονται παρέμβαση 80 παιδιά την εβδομάδα από την διεπιστημονική ομάδα του Κέντρου.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος στο τέλος της ξενάγησης είπε: «Το λειτούργημα που επιτελείτε εσείς και η ομάδα σας, είναι άξιο προς μίμηση. Υποσχόμαστε θα είμαστε δίπλα σας και θα προστατεύσουμε τις δομές κοινωνικής πρόνοιας και το έργο τους».

Στο τέλος ο κ. Κωτσόπουλος ευχήθηκε στον υποψήφιο Δήμαρχο να είναι δίπλα τους και από την θέση του Δημάρχου καθώς όλα αυτά τα χρόνια ο κ. Κώστας Λύρος  στηρίζει αυτήν την προσπάθεια ιδιωτικά.