Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:44: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Πέμπτη, 09 Μαϊος 2019 11:46

Ο Πάνος Μαρνέζος υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αγρινίου με τον Νίκο Καζαντζή

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου το 1986. Κατάγομαι από Μικρασιατική οικογένεια , όπως σχεδόν όλοι οι κάτοικοι του πρώην Δήμου Αγίου Κων/νου .

Από πολύ νεαρή ηλικία εργάζομαι στην οικογενειακή μου επιχείρηση στο Αγρίνιο , που δραστηριοποιείται στον χώρο των πλακιδίων και των ειδών υγιεινής.

Ο κυριότερος λόγος της ενασχόλησής μου με την τοπική αυτοδιοίκηση και συγκεκριμένα με το Δήμο Αγρινίου , είναι γιατί αγαπώ την πόλη μου , ζω σε αυτή και επέλεξα σε πείσμα των καιρών να μη φύγω όπως οι περισσότεροι νέοι της γενιάς μου.

Για αυτούς τους νέους , τους φίλους μου , τα παιδιά σας , τα εγγόνια σας  θέλω να παλέψω, γιατί χωρίς αυτούς , δεν θα υπάρξει μέλλον σε αυτόν τον τόπο.

Πιστεύω η περιοχή μας έχει όλες τις δυνατότητες , να γίνει ισχυρή οικονομικά , δίνοντας μεγάλη  βάση στον πρωτογενή τομέα , στον τουρισμό-αγροτουριμό .

Με πονά η εικόνα των χωριών , τα οποία είναι παραγκωνισμένα μετά τον Καλλικράτη λες και αυτά δεν είναι Αγρίνιο.

Πιστεύω ότι βρίσκομαι σε μια ηλικία που έχω και τη βιολογική δύναμη να δουλέψω , αλλά και τη φρεσκάδα των νέων ιδεών που μπορούν να κάνουν τα πράγματα καλύτερα.

Κανείς δεν είναι μάγος που μπορεί από τη μια στιγμή στην άλλη να αλλάξει τα πάντα με ένα μαγικό ραβδί , αλλά οραματίζομαι μια αλλαγή προσώπων στο Δημοτικό Συμβούλιο , που θα φέρουν την ανανέωση. Μια ανανέωση την οποία λένε πως θα φέρουν κάποια πρόσωπα γερασμένα που για αρκετές τετραετίες δεν έκαναν τίποτα.

Ένωσα τις δυνάμεις μου με τον Νίκο Καζαντζή, έναν άνθρωπο εργατικό, μεθοδικό και τίμιο που διαπρέπει όλα αυτά τα χρόνια και στον επαγγελματικό , αλλά και στον πολιτικό στίβο!

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 10 Μαϊος 2019 22:57