Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  3:12: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Κυριακή, 19 Μαϊος 2019 22:34

Συνέντευξη Μαντώς Καραγιάννη (Υποψήφιας Περιφερειακής Συμβούλου με την Πατριωτική Αυγή για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας).

Στην προσπάθεια να προβάλλουμε υποψήφιους από όλους τους Συνδυασμούς της Περιφέρειας παρουσιάζουμε την συνέντευξη της Υποψήφιας Περιφερειακής Συμβούλου με την Πατριωτική Αυγή για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, κας Μαντώς Καραγιάννη με τον Συνδυασμό του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Ανδρέα Νικολακόπουλου, που εδόθη στην Δημοσιογράφο Χρύσα Σπαή.

- Κατ' αρχήν κα Καραγιάννη θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που μας δίνετε αυτή τη συνέντευξη και θα ήθελα να σας ρωτήσω που γεννηθήκατε.

Θέλω να σας ευχαριστήσω  που μου δίνετε το βήμα για αυτή τη συνέντευξη, διότι μας έχουν φιμώσει το στόμα από όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, με εντολές πάντα της εταιρείας George Soros και Σία. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Ρίβιο Ξηρομέρου, κοινότητα Παπαδάτου, Νομού Αιτ/νίας. Τελείωσα την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και το ΤΕΙ Μεσολογγίου. Ελεύθερη επαγγελματίας, μέχρι το 2015 εργάστηκα στην οικογενειακή επιχείρηση (κατάστημα υγρών καυσίμων).

-Πώς αποφασίσατε να ασχοληθείτε με την πολιτική; Τα κοινά;

Η απόφασή μου ήταν αυθόρμητη διότι βλέποντας την μεγάλη κατρακύλα και το μεγάλο ρατσισμό προς τους Έλληνες και κυρίως στο Νομό μας που μαστίζεται από κάποιους, οι οποίοι εκμεταλλεύονται την Περιφέρεια για προσωπικό τους όφελος, με ανάγκασε να βάλω υποψηφιότητα και να στηρίξω τον κύριο Ανδρέα Νικολακόπουλο και την Πατριωτική Αυγή, για να μπει ένα τέλος σε αυτό το αίσχος το οποίο γίνεται στην Περιφέρειά μας. π.χ. οι περσινές πλημμύρες που κατέστρεψαν περιουσίες συμπολιτών μας και αντί να δοθεί μια ευπρεπής αποζημίωση δόθηκαν ψίχουλα.

-Ποιά είναι τα όνειρα και ποιοί οι στόχοι σας;

Είναι μεγάλη τιμή για μένα να βρίσκομαι στον συνδυασμό ενός νέου οράματος για μια νέα Περιφέρεια Πατριωτική που μέσα από το σκοτάδι που βρίσκεται αυτός ο τόπος, να ανατείλει επιτέλους μια νέα Αυγή, μια Πατριωτική Αυγή που θα αλλάξει τα πράγματα σε αυτόν τον τόπο. Γιατί αυτός ο τόπος ανήκει σε Έλληνες και όχι σε κερδοσκόπους που τόσα χρόνια φάγανε δις από την Περιφέρεια δίχως να προσφέρουν το ελάχιστο για τους συντοπίτες τους.

-Θα είστε στο πλευρό των ψηφοφόρων μετά τις εκλογές;

Αυτό που γνωρίζω καλά είναι να αγωνίζομαι σε προσωπικό και σε κοινωνικό επίπεδο. Η στήριξη των κοινωνικών δομών αποτελεί μέριμνά μου. Η δημιουργία και η ανάπτυξη θα συμβάλλουν στην αποκατάσταση και στην αύξηση της απασχόλησης και θα μπουν οι βάσεις που χρειάζονται για το μέλλον οι νέοι και όλοι οι συντοπίτες μας. Είναι καθήκον και χρέος να σταθώ δίπλα τους ως δικός τους άνθρωπος και όχι απλά ως ένας θεατής. Θέλω να ασχοληθώ προσωπικά ώστε οι ευπαθείς ομάδες και τα άτομα με ειδικές ικανότητες να έχουν ίσες ευκαιρίες και ίσα δικαιώματα. Αυτό αποτελεί δείγμα ήθους και πολιτισμού για την Περιφέρειά μας και την Πατριωτική Αυγή. Απλά θέλω να αγωνιστώ για τη γενιά των παιδιών μας, για την ανοιχτή κοινωνία, την νέα πατριωτική γενιά που δυστυχώς είναι θύμα της σημερινής πολιτείας.

α Καραγιάννη θέλω να σας ευχαριστήσω για αυτή τη συνέντευξη.

Κι εγώ θέλω να σας ευχαριστήσω και πιστεύω ότι η Ελλάδα μας έχει άτομα που μπορούν να τη σώσουν και να την αναδείξουν.

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 19 Μαϊος 2019 22:34