Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  8:24: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Κυριακή, 21 Απριλίου 2019 21:51

Νέοι υποψήφιοι στον συνδυασμό του Σπύρου Κωνσταντάρα "ΠΟΛΙΤΕΣ σε δράση" για τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΟΥ

Την  προσχώρηση τους στο συνδυασμό «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ»   του Δημάρχου Θέρμου Σπύρου Κωνσταντάρα , δήλωσαν σήμερα  δυο δραστήριοι  ενεργοί πολίτες   του Δήμου Θέρμου .

Νικόλαος Σιάχος του Βασιλείου και της Γεωργίας :

Γεννήθηκα στην Αγία Σοφία Δήμου Θέρμου  το  έτος 1988 όπου και διαμένω μόνιμα   . Τελείωσα το Γυμνάσιο Θέρμου  και την Σχολή Μαγείρων  στον ΟΑΕΔ Μεσολογγίου .  Εργάζομαι   ως μάγειρας τον Παιδικός Σταθμό Θέρμου . Είμαι μέλος του Συλλόγου «Νέων Αγίας Σοφίας» και συμμετέχω  για πρώτη φορά ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος , θέλοντας να υπηρετήσω  τον πρώτο βαθμό αυτοδιοίκησης και να συμβάλλω στην ανανέωση , στην συναίνεση  και στην επιτυχία του δημοτικού έργου .

Γεώργιος  Μυζήθρας του Βασιλείου και της Ευανθίας :

Γεννήθηκα  στο Θέρμο όπου και κατοικώ . Τελείωσα Γυμνάσιο και Λύκειο στο Θέρμο  και σήμερα εργάζομαι  ως γραμματέας στο ΤΟΕΒ Θέρμου  . Ασχολούμαι επίσης με την γεωργία και κτηνοτροφία . Συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές για πρώτη  φορά ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος  , γνωρίζοντας άριστα  τα προβλήματα  των αγροτών και των κτηνοτρόφων και θέλοντας να συμβάλλω  στην επίλυση τους , αλλά και ως γραμματέας του ΤΟΕΒ Θέρμου  θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις στη νέα δημοτική περίοδο  να επιλυθούν  τα  ζητήματα  των αρδευτικών δικτύων.

Επίσης ,  ανακοινώνεται ότι   υποψήφιοι Τοπικοί Σύμβουλοι με το Συνδυασμό του Δημάρχου Σπύρου Κωνσταντάρα  στην Τ.Κ Θέρμου  θα είναι  οι εξής  :

Αγγελόπουλος Φώτιος του Προκοπίου  , Καλύβας Ιωάννης του Χαριλάου, Κοντογιάννης Θωμάς του Χρήστου  , Μαραγιάννη - Ντρέλλια Φλώρα   συζ. Βασιλείου και Χασάπη Αγαθή του Δημοσθένη .